Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

XDuoo MT-601

1,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

XDuoo MT-601

Az xDuoo MT-601 fejhallgató-erősítő kellemes és tökéletesen tiszta hangja az eredeti technológiának - a cső és a tranzisztor erősítésének kombinációjának köszönhetően - jön létre. A különálló csöves erősítők kellemes, koherens hangot produkálnak alacsonyabb frekvenciákon. A tranzisztoros erősítők előnyei a magas és precíz dinamika magasabb frekvenciákon. E két erősítő kombinációjával olyan hang jött létre, amely elfedi a hátrányokat és kiemeli mindkét típus pozitívumait.

Az xDuoo MT-601 fejhallgató-erősítő főbb jellemzői

  • Nagy teljesítményű és kiegyensúlyozott fejhallgató-erősítő xDuoo MT-601
  • Kombinált elektronikus és tranzisztoros erősítés
  • Minőségi csövek 6NJ11 típus
  • Kellemes és tökéletesen tiszta analóg feldolgozású hang
  • Túlfeszültség- és áramfeszültség-védelem
  • Mindenféle professzionális audioeszköz csatlakoztatásához

Zavarálló xDuoo MT-601 univerzális fejhallgató-erősítő

Az xDuoo MT-601 fejhallgató-erősítő előerősítőként használható minden típusú audio berendezéshez és aktív hangszóróhoz. A beépített relé az erősítő bekapcsolásakor tompítja az áramköröket, megakadályozva ezzel a nem kívánt zajt és ideális feltételeket biztosítva a cső működéséhez. Az xDuoo MT-601 panelje texturált homokfúvott felülettel rendelkezik, és a kemény alumíniumötvözet ház hatékonyan ellenáll a külső interferenciának.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  XDUOa09
Termékszám:  98185886847

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10