Oldal frissítése

XD tervezési pont | 01 + USB 4 GB kék

XD tervezési pont | 01 + USB 4 GB kék

Ultra vékony karika Pont | 01 három készüléket egy golyóstollal, érintésérzékeny mobil kézibeszélővel és 4 GB-os USB-meghajtóval egyesíti. Ez nagyszerű választás mindazoknak, akik gyorsan és hatékonyan képesek kezelni a dolgokat. Iintegrálja a megoldásokat sok mai igényhez. 

Jobban működjön

Fogja meg gondolatait a mobileszközön pontosan úgy, mintha papírra vinné őket.Pont | 01 pontos módja a tabletták és okostelefonok vezérlésének, a vele való munkavégzés pontosabb és természetesbb, mint az ujjlenyomat . Nem probléma, hogy rajzolni, jegyzeteket készíteni, vázlatokat készíteni, vagy órákat játszani. Köszönhetően a kiegyensúlyozott dizájnnak, klasszikus papírt fog megtapasztani.

USB tároló a tollban

Pont | 01nem csak egy tollat, hanem egy 4 GB-os USB kulcsot is , így minden fontos dokumentum nélkül lesz szüksége további eszközök nélkül. A tetején lévő tárolóterület könnyen elérhető, és soha nem szabad elfelejteni otthon a dokumentumcsipeszt. A Stylus egyszerű, stílusos kialakítású, otthoni és üzleti környezetben.

Kód:  PFDE20d
Termékszám:  P300.145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05