Oldal frissítése

XD Loooqs alkalmasnak piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Loooqs alkalmasnak piros

Csodálatos fitness karkötő garantáltan soha levenni a kezedből. Lesz mindig veled, és lesz egy kiegészítő a mindennapi életet. Tento fitness náramek je nejen skvěle designově zpracovaný, ale nabízí i spousty užitečných funkcí. Kövesse nyomon a napi aktivitás, alvás, vagy nézd meg az elégetett kalóriákat. A karkötő jöhet, különösen sportolás közben, mint a futás, súly képzés, fitness, vagy akár úszás közben. Ne aggódj, a karkötő vízálló és IP67 védelmi osztály. 
Nesmírnou výhodou je i upozornění na příchozí hovor pomocí vibrací.Karkötő akkor is látni a célokat a kék LED világít. A töltés keresztül történik egy USB kábelt tartalmazza.

legfontosabb jellemzői

  • Hihetetlen az akkumulátor élettartama akár 30 napig
  • Kompatibilis az iOS 6.0 és Android 4.3
  • Nagyon kényelmes viselet a nappali és éjszakai köszönhetően könnyed
Kód:  PFDE13
Termékszám:  P330.104
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20