Oldal frissítése

XD FHAb

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD FHAb

Ezt a kicsi, de nagy teljesítményű hordozható hangszórót bárhová magával tudja vinni anélkül, hogy el kéne rejtenie valahová, hisz pontosan ugyanúgy néz ki, mint egy táska vagy retikül. A tökéletesen kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen olyan helyen lerakható legyen, ahol a felszín legalább egy kissé lapos. Mobiltelefonjához vagy más eszközhöz a modern vezetéknélküli Bluetooth csatlakozáson keresztül tudja csatlakoztatni. A felhasználó minden bizonnyal örülni fog a praktikus fogantyú meglétének is. 

Főbb jellemzők - XD Design Fhab Bluetooth hangszóró

  • Tökéletes és tiszta hangok, 2 x 3 W hangszóró
  • Stílusos design
  • Erőteljes, beépített akkumulátor (2000 mAh)
  • Modern Bluetooth technológia
  • Kicsi és kompakt méret
  • A micro USB kábel tartozék

A XD Design Fhab fejlett technológiája és egyedi tervezése 

Kis mérete ellenére a  2×3 W-os hangszórók el fogják önt varázsolni. A hangszórót az elülső szövetborítás alatt lévő gombokkal lehet kezelni. A hosszú élettartamú és 2000 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja, hogy akár 8 órán keresztül tudja hallgatni kedvenc zenéit. Kényeztesse magát ezzel az elegáns, formájában páratlan Bluetooth hangszóróval. Ön fog a figyelem középpontjában állni. 

 

 
Kód:  PFDE23c
Termékszám:  P326.642
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15