Oldal frissítése

XD Design Urban antracit thermo bögre

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Urban antracit thermo bögre

Szükséged van egy teára vagy kávéra kora reggel? Hosszabbítsd meg a kellemes pillanatokat, vidd magaddal a kedvenc italod iskolába vagy munkába. Az XD Design Urban thermo bögre megkönnyíti ezt számodra! Élvezd a munkád egy még mindig meleg kávéval, amely az otthoni kellemes pillanatokra emlékeztet. A praktikus 400 ml-es bögre 38 °C-os hőmérsékletet garantál még 3 óra elteltével is! 

A legkedveltebb funkciók:

  • Praktikus, hőtartó thermo bögre
  • Elég kávé iskolába vagy munkába
  • 3 óra eltelte után az ital még mindig 38 °C-os
  • Nagy térfogat: 400 ml
  • Nagyszerű anyagokból készült (polipropilén, rozsdamentes acél)
  • Elegáns design - antracit (szürke) szín

Az egyedi megjelenés

Minőségi kidolgozás és nagyszerű anyagok (polipropilén, rozsdamentes acél), amelyek az XD Design Urban bögréket a legtökéletesebbé teszik! Modern, egyszerű design, első pillantásra szeretni fogod. Mondj igent a nagy adag koffeinre vagy forró teára, amely felmelegíti a testet és a lelket.

Kód:  XDACC055
Termékszám:  P432.000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05