Oldal frissítése

XD Design Point 01 + USB 4GB zöld

XD Design Point 01 + USB 4GB zöld

Az ultra-vékony XD Design Point 01 érintőceruza három eszközt rejt magában - golyóstollat, érintésérzékeny felületet a mobil eszközök vezérlésére és 4GB kapacitású USB-t. Nagyszerű választás mindazok számára, akik a gyorsaságot és hatékonyságot részesítik előnyben. A modern világ igényeire szabva.

Hatékonyabb munka

Rögzítsd gondolataid a mobil eszközön olyan formában, mint ha papírra írnád fel. A Point 01 érintőceruzával pontosabban és precízebben vezérelhető a tablett vagy az okostelefon. Gond nélkül rajzolhatsz, jegyzetelhetsz, vázlatokat készíthetsz, vagy akár órákon keresztül játszhatsz. A kiegyensúlyozott konstrukciónak köszönhetően észre sem veszed, hogy papír helyett képernyőre rajzolsz.

USB tároló a tollban

A Point 01 nemcsak toll, hanem USB tároló is egyben. 4GB kapacitásával elegánsan magadnál tarthatod az összes fontos adatodat, nincs szükség további berendezésekre. A toll tetején található tároló könnyen elérhető, és a klipsz segítségével rögzíthető bármilyen felülethez. A Stylus elegáns kialakításával alkalmas otthoni és munka környezetbe egyaránt.

Kód:  PFDE20e
Termékszám:  P300.147
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05