Oldal frissítése

XD Design Oova

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Oova

A kicsi, de nagy teljesítményű Oova hordozható hangszórót mindig magaddal hordhatod, anélkül, hogy valamilyen módon útban lenne a táskádban vagy a retikülödben. Az integrált állvány segítségével szinte bárhol elhelyezhető, ahol van egy kis lapos felület. Csatlakoztathatod a mobiltelefonodhoz vagy más eszközhöz vezeték nélküli Bluetooth V3.0-n vagy hagyományos 3,5 mm-es jack kábelen keresztül.
Kis mérete ellenére elvarázsol majd nagy hangerejével és 3 W teljesítményével. A hangszóró vezérlése megoldható a peremén elhelyezkedő gombokkal és a lejátszást egy LED kijelző mutatja, amely jelzi a beépített 500mAh kapacitású Li-ion akkumulátor töltöttségi állapotát. Azért, hogy a hangszóró a szállítás során maximálisan védve legyen, mellékelve van hozzá egy praktikus védőtok.

Legfontosabb jellemzői

  • Éles és tiszta hangzás 3 W teljesítményen
  • Stílusos kivitelezés
  • Beépített akkumulátor
  • Bluetooth + 3,5 mm-es jack
  • Kis méret - 4 × 10 × 12 cm
  • Tok
 
Kód:  PFDE23a
Termékszám:  P326.603
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15