Oldal frissítése

XD Design LUMM vizes

XD Design LUMM vizes

Frissítsd fel a díszítést a konyhádban, az étkeződben vagy a teraszon. A LUMM design cég felszolgáló kancsója kiemelkedik egyszerű és beszédes kialakításával. Rendkívül tiszta és egyszerű vonalai elmélyítik a design minimalista egységét.

A kancsó matt üvegből készült és igazi prémium benyomást kelt, amely jég, citrom vagy lime hozzáadásával csak fokozódik. A kancsó szájához könnyedén illeszthető egy gumi szűrő, amely nem engedi, hogy bármelyik összetevő is elhagyja a kancsót, így élvezhetsz egy korty frissítő folyadékot. Az alján levő beágyazott LED világítás kellemes hangulatot teremt egy békés estén. A kancsót bambusz fedéllel lehet lezárni.

Térfogat:
800 ml

Legfontosabb jellemzők

  • Design vizes kancsó
  • Matt üvegből készült
  • Hasznos gumi szűrő
  • Integrált LED lámpa
  • Bambusz fedéllel zárható

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 800 ml

Használat

Típus Dekantáló
Kód:  XDACC004
Termékszám:  P264.011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20