Oldal frissítése

XD Design Loooqs Be Fit sötétkék

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Loooqs Be Fit sötétkék

Ezt a fantasztikus fitnesz karkötőt garantáltan soha nem feszed le a kezedről. Mindig veled lesz, és a mindennapjaid kiegészítőévé válik. A fitnesz karkötő nem csak kidolgozott dizájnú, hanem rengeteg hasznos funkciót tölt be. Kövesd nyomon a napi aktivitást, alvást, vagy nézd meg az elégetett kalóriákat. A karkötő különösen sportoláskor jöhet jól, mint futás, erősítés, fitnesz, vagy akár úszás közben. Aggodalomra semmi ok, a karkötő vízálló és IP67 védettségű.
Nagy előnye a figyelmeztetés a bejövő hívásokra rezgés segítségével. A karkötő ábárzolni tudja a célokat is kék LED világítás segítségével. A töltés USB kábelen keresztül történik, amely a csomagolás része.

Legfontosabb jellemzői

  • Hihetetlen, akár 30 napos akkumulátor-üzemidő
  • Kompatibilis  iOS 6.0 és Android 4.3 rendszerekkel
  • Nagyon kényelmes nappali és éjszakai viselet kis tömegének köszönhetően
  • Ingyenes alkalmazás
 
Kód:  PFDE15b
Termékszám:  P330.100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05