Oldal frissítése

XD Design Clik füles bögre, fekete

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Clik füles bögre, fekete

Az XD Design okos hőtartó bögrét azonnal meg fogod szeretni! Nem csak a design miatt, hanem a környezetbarát, újrahasznosítható anyagának köszönhetően is. Arra tervezték, hogy sok-sok használat után újrahasznosítható legyen. Ennek a bögrének a megvásárlásával hozzájárulsz egy tisztább világhoz. Élvezd a kedvenc hideg vagy meleg italod útközben. A meleg italok akár 3 órán át is melegek maradnak. 

Legfontosabb jellemzők

  • Forrón tartja az italt akár 3 órán át
  • Bárhol ihatsz belőle a fedél helyén
  • Dupla falú
  • Nyomásra nyílik és záródik

Ez egyedülálló

A Clik dupla falú bögre, amelynek használata egyszerű, az okos tetőnek köszönhetően. Egyszerűen csak nyomd meg tetőt, és máris nyílik vagy záródik. Polipropilénből és rozsdamentes acélból készült. Csak kézzel mosható.

 
Kód:  XDACC74
Termékszám:  P432.071
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15