Oldal frissítése

XD Design Bobby Compact hátizsák 14 sötétkék

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Bobby Compact hátizsák 14 sötétkék

Szeretné megvédeni a táskája tartalmát a tolvajok ellen az utcán és a tömegközlekedés eszközein? Világszerte több mint 400.000 zsebtolvajlás történik minden nap. Ennek elkerülése érdekében, próbálja ki az XD Bobby lopásgátló intelligens hátizsákot.

A főbb előnyök

  • Minőségi hátizsák rendkívül tartós anyagból
  • A felülete ellenáll a vágásnak és a különböző behatásoknak
  • Rejtett cipzárral és zsebekkel
  • Alkalmas 14" laptophoz és 9" tablethez
  • Fényvisszaverő elemek
  • Díszített USB töltő csatlakozás
  • Nagyon kényelmes és lélegző párnazott hátrész

Megvédi Önt, nem csak a táskája tartalmát

Ez a hátizsák nem csak a lopás ellen véd. Olyan tartós és kiváló minőségű anyagból készült, amely nem csak víztaszító, hanem ellenáll a vágásoknak és a külső behatásoknak is. A zsebek és cipzárak jól el vannak rejtve, így egy esetleges tolvaj nem éri el azokat. A belső rész jól párnázott és nagyon hatékonyan kialakítással bír. Akár 14" notebook és 9" tablet-ek tárolására alkalmas. Természetesen egyéb tartozékok, mint írószerek és más szükséges dolgok tárolására is rendelkezik kialakított hellyel. 

A töltés még soha nem volt ennél könnyebb

Az újratölthető USB töltőcsatlakozó a táska értékes kiegészítője. A táska belsejében található, egyszerűen csak dugja be készülékét a külső akkumulátorba és így mindig kéznél lesz a töltés lehetősége. A hitelkártya vagy bármilyen más kártya tárolására a táska rendelkezik egy erre a célra speciális kialakított zsebbel a szíjban.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Anyag

Anyag Poliészter

Tömeg

Tömeg 0,82 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Hátulról
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel
Kód:  PFDE71e
Termékszám:  P705.535
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20