Oldal frissítése

XD Design Airo Lux

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Airo Lux

Függetlenül attól, hogy kezdő vagy a borok terén, vagy többéves tapasztalattal rendelkezel, biztosan értékelni fogod ezt a csodálatos borkínáló szettet, amellyel a bor felszolgálása még tökéletesebb lesz és amely mindig megfelelő állapotban tartja a bort. A szettben találsz egy professzionális dugóhúzót, amellyel egyszerűen kinyithatod a borokat, emellett egy tölcsért, amellyel elegánsan töltheted ki őket. 

A bor nem mindig kerül pohárba a felbontás után, ezért a szettbe került egy kupak, amellyel a palack lezárható, beleértve a habzó boros vagy pezsgős palackokat is. Mindez egy elegáns bambusz állványon tárolható. A hab a tortán a kifinomult design, amellyek stílusosan dekorálhatod a konyhát, nappalit vagy akár az irodát is. 

Legfontosabb jellemzők

  • Gazdaságos sommelier készlet
  • A bor kinyitására, felszolgálására és állapotának megőrzésére alkalmas
  • Kétfázisú dugóhúzó
  • Két tölcsér a bor kiöntéséhez
  • Kupak a palackra, amellyel pezsgős palack is lezárható
  • Bambusz állvány
Kód:  XDACC036
Termékszám:  P911.911
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20