Oldal frissítése

XD Contour Design, Silver

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Contour Design, Silver

Önnek is szüksége van egy élénkítő reggelái kávéra vagy egy finom teára, hogy jól induljon a reggel? A nap további részében is élvezheti kedvenc reggeli italát az Aproxen thermo bögrének köszönhetően. Az újszerú XD Contour bögrék segítségével kedvenc forró italát könnyedén magával viheti a munkába, vagy az iskolába. Egy korty meleg ital a bögréjéből, ami otthona nyugalmára emlékezteti és máris jobban megy a munka, vagy a tanulás. Ez a thermo bögre Urban márkanevű elődjének továbbfejlesztett változata. Nem csak a különleges dizájn újdonság, de ez a termék elődjénél tovább tartja meg a forró italok hőmérsékletét is. A thermo bögre űrtartalma 350 ml, a benne tárolt forró italok hőmérséklete pedig 3 óra elteltével is 42°C! Ideális méretének köszönhetően könnyen hordozható és bármilyen táskában elfér.

A legkedveltebb funkciók:

  • funkcionális thermo bögre, melegen tartja a forró italokat
  • magával viheti meleg kávéját, vagy teáját munkahelyére vagy az iskolába
  • 3 óra eltelte után az ital 42°C-os
  • nagy térfogat: 350 ml
  • kiváló minőségű alapanyagok (rozsdamentes acél, polipropilén)
  • hordozható
  • egyedi dizájn (kupak - fényes)
  • elegáns forma - ezüst színű

Egyedi megjelenés:

Minőségi kivitelezés és kiváló alapanyagok (rozsdamentes acél, polipropilén), hogy Ön a legjobb thermo bögrét tudhassa a magáénak! Az XD Contour modern, igényes formatervezése azonnal meg fog tetszeni Önnek is. A bögre kupakja szépen csillog és tökéletesen illik a bögréhez, mely jól átgondolt, karcsú, kényelmesen hordozható alakot kapott. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű thermo bögrét, hogy bármikor kortyolhasson egyet kedvenc forró italából!

Kód:  XDACC049
Termékszám:  P432.532
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05