Oldal frissítése

XD Design Clik füles termoszbögre, fehér

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Clik füles termoszbögre, fehér

Az XD Design okos termoszbögrét azonnal imádni fogja! Nem csak a design miatt, hanem a környezetbarát, újrahasznosítható anyagának köszönhetően is. Arra tervezték, hogy sokadik használat után is egyszerű legyen használni, majd pedig újrahasznosítható legyen. Ennek a termoszbögrének a megvásárlásával hozzájárul egy tisztább világhoz, és a kedvenc hideg vagy meleg italát útközben is élvezheti. A meleg italokat akár 3 órán át is képes melegen tartani.

Legfontosabb jellemzők

  • Forrón tartja a meleg italokat akár 3 órán át
  • A termoszbögre bármely széléről ihat
  • Dupla falú
  • Nyomásra nyílik és záródik

Egyedülálló termék

Az intelligens működésű tetőnek köszönhetően a Clik dupla falú termoszbögre használata nagyon könnyű. Egyszerűen csak nyomja meg tetőt, és máris nyílik vagy záródik. Polipropilénből és rozsdamentes acélból készült. Csak kézzel mosható, ne tegye a mosogatógépbe!

 
Kód:  XDACC046
Termékszám:  P432.073
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05