Oldal frissítése

XCOM: Enemy Unknown The Complete Edition – PC

5 2 értékelés
10 590 Ft

XCOM: Enemy Unknown The Complete Edition – PC

XCOM: Enemy Unknown


A legendás XCOM stratégiai játék az Enemy Onknown alcímű rész formájában 2012 őszén visszatért a színre. Most megjelenik a teljes kiadás, amely csordultig tele van tartalommal. Az alapjáték mellett a hihetetlenül jól sikerült Enemy Within datadisc-et is magába foglalja. A több tucat órányi nagyszerű szórakozást egyszerűen ki kell próbálnod.

Élvezd a stratégia és az intenzív harc hihetetlen keverékét. Az XCOM parancsnokaként meg kell védened magadat a földönkívüliek szörnyű globális inváziójától. Ehhez gazdálkodnod kell az erőforrásokkal, fejlesztened kell a technológiákat és felügyelned kell az egységek bevetési stratégiáját és egyéni taktikáit. A saját támadó egységed tökéletesítése a játék nagy vonzerejét jelenti. A név mellett testreszabhatod a megjelenését, a felszerelését és képességeit, amelyek a harcok során tovább fejlődnek a maximális szintre.

A Complete edition tartalma

  • XCOM: Enemy Unknown
  • XCOM: Enemy Within
  • DLC Elite Soldier Pack
  • DLC Slingshot
  • DLC Second Wave

Fő jellemzők

  • Stratégiai támaszpont: Észleld és üldözd a földönkívüli ellenségeket, és építsd ki és bővítsd az XCOM parancsnokságodat. Bérelj fel, módosíts és tökéletesíts egyedi ügynököket, igazgasd a személyi összetételt és tárgyalj a kormányokkal a világ minden tájáról.
  • Taktikai csaták: Irányítsd az egységeidet az intenzív forduló alapú szárazföldi csatákban, szervezz titkos műveleteket, és mentsd meg a civileket a népes városokban és az elpusztított síkságokon az egész bolygón.
  • Vizsgáld meg a földönkívüli technológiákat: Bérelj fel tudósokat és a mérnököket, hogy hozzáférhess a fejlettebb fegyverekhez, páncélokhoz és képességekhez.
  • Többjátékos mód: Játssz az emberek és a földönkívüliek szerepében, és kombináld a képességeiket, hogy rászedd és legyőzd az ellenfeleidet az intenzív, forduló alapú, egy az egy elleni párbajokban.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Stratégiai
Játékmechanika Vontatott

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Deluxe

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2 GHz (2 GHz)
Videókártya GeForce 8600 GT, Radeon HD 2600 XT
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 20 GB
Operációs rendszer Windows Vista

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon X2, Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2,4 GHz
Videókártya ATI Radeon HD 3000 256MB, Radeon 9000 Series
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 20 GB
Operációs rendszer Windows 7
Kód:  MVE000260
Termékszám:  64343

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15