Oldal frissítése

XCOM 2: Digital Deluxe Edition - Xbox One DIGITAL

27 490 Ft

XCOM 2: Digital Deluxe Edition - Xbox One DIGITAL

XCOM 2

A Digital Edition több tapasztalatot kínál

A különleges Digital Edition a játékon kívül tartalmaz még számos bónuszt is, amelyek segítségével ismét megküzdhetsz az univerzum ádáz ellenségével. A játék digitális zenéje mellett egy speciális Reinforcement Pack is a rendelkezésedre áll, amely magában foglalja az Anarchy's Children továbbfejlesztett képességeit, az új exkluzív küldetést és az ellenséges uralkodót, továbbá az egyedülálló fegyverekkel ellátott láthatatlan katona-osztályt is. 

90%

Az új XCOM több tekintetben is követi elődje példáját, de lehetséges, hogy szinte mindenben. - zing.cz

Utkejte se s mnoha typy nepřátel - každý má své silné a slabé stránky

Figyeld meg a megannyi típusú ellenséget- mindegyiknek megvan a saját maga erőssége és gyengesége is.

V klidu můžete pozastavit hru a v tahovém režimu popřemýšlet, jak povede další útoky a kam zamíříte své smrtonostné střely. V této hře se taktice meze nekladou

Lehetőséged van szüneteltni a játékot a taktikai módban, így kifundálhatod, milyen módon indítod el a következő támadásokat, és hogy hol engedd szabadjára halálos rakétáidat. Ebben a játékban semmi sem szab határt a taktikának.

 

Játssz a legénységgel

Variáld a legénységet

Az X COM 2 nagyszerű lehetőségeket kínál a csapatod testreszabásához, akiket később kihívást jelentő küldetések teljesítésére indíthatsz. A fegyvereken és a felszerelésen kívül fejlesztheted az egyéb tulajdonságaikat is, egyedülálló képességeiket és készségeiket pedig használhatod a csaták kimenetelének teljes mértékű megváltoztatására is.

Az ország már nem az, ami volt

Már az ország sem a régi

22 évvel a Föld védelmezőinek veresége után az XCOM, az utolsó védelmi vonal romokban hever. A Földet már a földönkívüli erők uralják, akik csillogó városokat építenek, látszólagos menedékként szolgálva az emberiség következő generációja számára, miközben valójában a bolygó és teljes lakosságának irányítását tervezik.

Minden küldetés kihívás lesz

Minden küldetés kihívást jelent

Az új harci rendszer nagyobb rugalmasságot és dinamizmust kínál, így különleges módon tudod majd megközelíteni az egyes küldetéseket. Az emberiség felszabadítása felé tartva egyszerre találod magad a vad vidéken és a város közepén, így az igazi nehézséget mindig az adott környezet jelenti majd, amely különböző lehetőségeket nyújt az ellenséges tűzzel és hasonló fenyegetésekkel szemben. A cél az, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a csapatodból, miközben a tagok életben maradnak.

Grafika oproti minulosti doznala podstatných vylepšení, které činí hru realističtější

A játék jelentős grafikai fejlesztésen ment keresztül, ami reálisabb játékot eredményez.

Velkou roli bude opět hrát management základny - vylepšujte, upravujte a získejte nové spojence

Kiemelt fontosságú szerepet játszik a fedélzet menedzselése is - fejlessz, alakíts és szerezz új szövetségeseket.

XCOM a futamon - de egész idő alatt

Az XCOM szökésben 

Vedd át a földönkívüliek hatalma alatt álló Avenger irányítását, amely az XCOM mobil főhadiszállásán található. Innen kiküldheted csapataidat a világ minden pontjára, hogy szövetségeket gyűjts, és hogy megismerd az idegenek szörnyű terveit. Irányítsd az új egységeket, ismerd meg az új földönkívüli fajokat és az emberi DNS hibridjeit és mutasd meg a hivatlan vendégeknek, hogy a Föld még mindig erős és eltökélt!

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Akció, Stratégiai

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Félelem, Erőszak, Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2016
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD0068
Termékszám:  G3Q-00200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05