Oldal frissítése

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

4,8 1 447 értékelés
26 890 Ft

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition kontroller

Emeld a játékot tökéletes szintre

Szerezd be a különleges kiadású Arctic Camo Wireless Controller vezérlőt stílusos fehér és szürke terepszínű mintával, hogy passzoljon Xbox játékkonzolodhoz! A kényelmes játékról a gumírozott felület gondoskodik, amely mindig teljes kontroll garantál. Az egyéni gombok hozzárendelése funkciót is használhatod, hogy a játékélményt saját ízlésedre szabhasd. Az Xbox Wireless Controller Arctic Camo kontroller hátulján egy AA elemtartó található, amely akár 40 órás üzemidőt biztosít a készülék számára. A 3,5 mm-es csatlakozóhoz pedig kedvenc kompatibilis fejhallgatódat is csatlakoztathatod.

Egyéni gombkiosztás

Alakítsd az Xbox Wireless Controller Arctic Camo vezérlőt egyedi igényeidhez! Az Xbox Accessories alkalmazáson* keresztül saját gombokat is hozzárendelhetsz. Az Xbox-vezérlő 3,5 mm-es audiocsatlakozóval is rendelkezik, amelyhez bármilyen kompatibilis fejhallgató csatlakoztatható.

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition kontroller

Az Xbox Wireless Controller Arctic Camo vezérlő pontos célzást tesz lehetővé

A vezeték nélküli vezérlő hibrid irányváltóval rendelkezik a pontosabb és simább célzás érdekében. Az irányváltó, a ravaszok, az elülső gombok és az oldalsó részek texturált felületűek, így kényelmesebb használatot kínálnak. Az Xbox Wireless Controller Arctic Camo vezeték nélküli Xbox-vezérlő hátlapja stílusos, lila színű csúszásgátló borítással rendelkezik. Az USB-C segítségével könnyen csatlakoztatható a játékkonzolhoz és a számítógéphez. Az AA elemtartó a vezérlő hátulján található.

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition kontroller

Megosztás gomb

Egyetlen gombnyomással könnyedén elkezdheted rögzíteni és megosztani a képernyőt, a felvételeket és egyéb tartalmakat az Xbox Wireless Controller Arctic Camo kontrolleren.

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition kontroller

Gyors párosítás, egyszerű váltás

Párosíts, játssz és válts a konzol-, Windows PC vagy mobileszközök között!*  

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition kontroller

Az Xbox vWireless Controller Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik

Az Xbox Wireless Controller Arctic Camo Bluetooth és Xbox Wireless technológiával kényelmes vezeték nélküli játékot tesz lehetővé a támogatott konzolokon, Windows PC-ken, mobiltelefonokon és tableteken.*

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition kontroller
Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition kontroller

*Fontos információk:

Lásd xbox.com/controller-compatibility. Használd konzol-kompatibilis játékokhoz. Az akkumulátor élettartama jelentősen változik a használt fejhallgató, a kiegészítő tartozékok, a használat intenzitása és egyéb tényezők függvényében. A tesztelést a Microsoft szabványos AA elemekkel végezte gyártás előtti egységekben.

A gombok hozzárendelése az Xbox Series X|S, az Xbox One és a Windows 10/11 rendszereken az Xbox tartozékok alkalmazásban érhető el. A Windows 10/11 alkalmazáshoz kompatibilis USB-C kábel szükséges (külön megvásárolható).
Windows 10/11:Bluetooth, kompatibilis USB-C kábel vagy Xbox vezeték nélküli adapter szükséges hozzá. Mindegyik külön-külön kapható. Android, iOS és Bluetooth: Bizonyos eszközök és verziók. Egyes funkciók nem támogatottak. Előfordulhat, hogy a szoftvert Windows számítógépre vagy konzolra kell letöltened. Lásd xbox.com/controller-compatibility. A konzol-kompatibilis játékokkal való használathoz el kell fogadnod az xbox.com/warranty oldalon található Garanciát és megállapodást, valamint az xbox.com/slt oldalon található Szoftverlicenc szerződést.
A Bluetooth kereskedelmi név és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, amely használata Microsoft Corporation licencvédelem alatt áll. Minden más védjegy és kereskedelmi név a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi.


Paraméterek

Platform

Platform PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn)

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth
Kompatibilis operációs rendszer Windows 10, Windows 11

Méretek

Szélesség 200 mm
Magasság 200 mm
Mélység 40 mm

Tömeg

Súly 200 g

Szín

Szín Fehér, Szürke

Megjelenés

Megjelenés Különleges kiadás

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció, Analóg stick
Gombok száma 10 ×

Elem

Akkumulátor AA

Platform

Platform PC, Xbox One, Xbox Series
Kód:  MXO001SC23
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  QAU-00139
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10