Oldal frissítése

Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

4,9 96 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

Jelenleg vásárlónként 1 darabra korlátozzuk a kiadott Xbox Series X egységek számát, hogy minél több vásárló igényét kielégíthessük.Köszönjük megértésedet.


Xbox Series X játékkonzol - a valaha volt legerősebb Xbox

Bemutatjuk az Xbox Series X-et, minden idők leggyorsabb és legerősebb konzolját.A hozzád hasonló konzoljátékosok generációjának készült.Ismerd meg az Xbox Series X-et.

Forza Horizon 5 Premium Edition tartalmazza:

Forza Horizon 5, Forza Horizon 5:Hot Wheels, Forza Horizon 5 Welcome Pack, Forza Horizon 5 VIP Membership, Forza Horizon 5 Car Pack és Forza Horizon 5:Expansion Two.



12

Teraflops teljesítmény

4K

Realisztikus felbontás

120 FPS

Képkocka sebesség

1 TB SSD

Villámgyors meghajtó



Az Xbox Series X-et a sebességre és a teljesítményre tervezték

Ipari kialakításának köszönhetően az Xbox Series X négyszer nagyobb feldolgozási teljesítményt nyújt, mint az Xbox One X, ráadásul hihetetlenül csendes és hatékony.Az Xbox Series X-et úgy tervezték, hogy függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető legyen.Játssz akár 4K felbontásban 120 FPS sebességgel.A jövőben 8K felbontásra is készen áll.

Xbox Series X

Teljesítmény, sebesség és kompatibilitás

Az új Xbox Series X az AMD által az alapoktól kezdve újratervezett hardvert használ.Az Xbox Series X 12 TFLOPS teljesítménye és a négygenerációs játékkompatibilitás kulcsfontosságú előnyök.

Xbox Series X

Hatékony Xbox Series X hűtés

A teljesen innovatív párhuzamos hűtési architektúra nagyszerű játékmenetet tesz lehetővé kiváló grafikai hűséggel.Három elsődleges légáramlás osztja fel a hőterhelést több áramra, hogy jobban szabályozza az Xbox Series X konzol belső hőmérsékletét.

Xbox Series X

Az Xbox Series X egyedi belső elrendezéssel rendelkezik

Az Xbox Series X az első olyan konzol, amely innovatív alaplapi elrendezési megoldással rendelkezik.Ez lehetővé teszi az alkatrészek egyenletes hőterhelésének szabályozását, ami nagyobb teljesítményt eredményez.



Xbox Series X tárolás kompromisszumok nélkül

Az Xbox Series X bővítő tárolókártya egy dedikált belső SSD-t utánoz, és bőséges helyet kínál a játékok csúcssebességű tárolásához.Ez egy 1 TB-os kártya, amely közvetlenül a konzol hátulján található külön portba csatlakoztatható.



Xbox Series X-re optimalizálva

Az Xbox Series X fejlesztőkészlet segítségével készült játékokat úgy tervezték, hogy kihasználják az új Xbox Series X konzol egyedülálló képességeit.Úgy tervezték, hogy a modern hardverekben rejlő maximális potenciált kiaknázza, így a legjobb játékokat 4K felbontásban és akár 120 FPS képkockasebességgel élvezheted.

Új vezeték nélküli vezérlő

Élvezd az Xbox Series X vezeték nélküli vezérlő továbbfejlesztett kialakítását, amely texturált felülettel és továbbfejlesztett geometriával rendelkezik a kényelmesebb játék érdekében.A texturált markolatoknak és a hibrid irányváltónak köszönhetően soha többé nem fogsz célt téveszteni.Emellett könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat, vagy párosíthatod a vezérlőt PC-kkel és mobileszközökkel egy szempillantás alatt.Élvezd az új Xbox X-et!


Paraméterek

Platform

Platform Xbox Series

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (a vezérlőn)

Kapacitás

Tárhely mérete 1 024 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Natív 4k

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Blu-ray (4K)

Verzió

Verzió Xbox Series X

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, Tápkábel, Előre telepített licenc
Játékok/licencek a csomagban Forza Horizon 5: Premium Edition
Csomagolás fajtája Forza Horizon 5

Méretek és tömeg

Szélesség 15,1 cm
Magasság 30,1 cm
Mélység 15,1 cm
Tömeg 4 kg

Szín

Szín Fekete

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Szlovák, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES
Kód:  MXO001ab13
Termékszám:  RRT-00061
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20