Oldal frissítése

Xbox Series X

4,9 501 értékelés
Változat
199 890 Ft

Xbox Series X

Xbox Series X - a leggyorsabb, legerősebb Xbox

Fedezd fel a változatos játékvilágot az Xbox Series X konzollal, amely 12 teraflop grafikus teljesítményt, DirectX ray tracinget, dedikált SSD-t és 4K-s játékmenetet kínál. Hozd ki a legtöbbet a játék minden percéből a Fast Refresh, a gyors betöltés és az akár 120 kép/mp sebességű játékmenet révén - az Xbox Velocity architektúra támogatásával. Játssz az Xbox negyedik generációjának több ezer játékával, több száz optimalizált címmel, amelyek jobban néznek ki és jobban futnak, mint valaha. Hozd ki a legtöbbet az Xbox Series X-ből az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatással (külön megvásárolható), és légy az elsők között, akik a megjelenés napján olyan új játékokat játszhatnak, mint a Starfield és a Forza Motorsport. Emellett több száz játékkal, például a Minecraft Legends, a Halo Infinite és a Forza Horizon 5 játékkal küzdhetsz az unalom ellen barátaiddal konzolon, PC-n és a felhőben. Mivel egyre több és több játék kerül hozzá, mindig lesz valami újdonság, amivel játszhatsz.* *

Power your Dreams

Az X sorozat a leggyorsabb és legerősebb Xbox konzol. Élvezd a gyors tempójú, nagy felbontású játékokat.

  • 12 teraflop teljesítmény
  • A 4K felbontású játék készen áll a 8K-ra
  • 1 TB dedikált SSD
  • Akár 120 FPS

Minimális várakozási idő

Használd ki a játékban töltött időt a lehető legjobban. Az Xbox X sorozatú játékkonzol támogatja a gyors frissítést, az ultragyors betöltést és az akár 120 FPS sebességű játékot - mindezt az Xbox Velocity architektúra támogatásával. *

Játékok sokasága

Válogass a Xobx játékkonzolokra készült játékok hatalmas választékából, köztük több száz optimalizált címmel. Az Xbox Smart Delivery biztosítja, hogy a játék optimális verziójával játszhatsz, függetlenül attól, hogy melyik konzolt használod.

Kiváló minőségű SSD meghajtó

Az Xbox X sorozatú játékkonzolok egy speciális NVMe SSD-t használnak, amely lehetővé teszi, hogy még a legerősebb játékok is gyors tempóban fussanak. Keltsd életre játékaidat és filmjeidet dinamikus, kiváló minőségű hangzásvilággal.

Találd meg a következő kedvenc játékodat

Vásárolj Xbox Game Pass Ultimate tagságot, és már a megjelenésük napján hozzájuthatsz az olyan új játékokhoz, mint a Starfield és a Forza Motorsport. Játssz több száz játékot barátaiddal a konzolodon, a számítógépeden vagy a felhőben. Egyszerűen kihagyhatod a telepítést, és máris a felhőben játszhatsz.* *

Starfield

Ez a következő generációs RPG egy csillagokkal teli univerzumban játszódik, ahol teljesen a saját igényeidnek megfelelően választhatod ki a karakteredet. Indulj el, hogy felfedezd és megfejtsd az emberi lét legnagyobb rejtélyét (a játék külön megvásárolható).

Ergonomikus vezeték nélküli kontroller

Próbáld ki az új Xbox vezeték nélküli kontrollert, és élvezd a nagy pontosságot, a dedikált megosztás gombot és a továbbfejlesztett ergonómiának köszönhetően a kényelmes vezérlést.

Tárolási kapacitás bővítése

Adj hozzá további tárhelyet az Xbox Series X játékkonzolodhoz, és párosítsd a belső SSD teljesítményét a Seagate 1 TB-os bővítőkártyával az Xbox Series X-hez (külön megvásárolható).

Tartozékok széles választéka

Használd kedvenc Xbox One tartozékaidat - beleértve a kontrollereket, fejhallgatókat és egyebeket - az Xbox Series X játékhoz.

* Fontos információk:
4K 120 képkocka/másodperc sebességgel: Támogatott tartalmat és kijelzőt igényel; Xbox Series X konzolon használható, a tartalom elérhetőségétől függően.
8K: Támogatott tartalom és kijelző szükséges. Xbox X sorozaton való használatra a tartalom elérhetőségétől függően.
Xbox Game Pass: A játékok katalógusa időtől és régiótól függően változik. További információkért látogass el az xbox.com/gamepass, ea.com/ea-play/terms és ea.com/ea-play oldalakra.
4K streaming: kiválasztott alkalmazásokhoz. További információkért látogass el az xbox.com webhelyre. Egyes alkalmazások előfizetést igényelnek a szolgáltatójuknál és/vagy további követelményekhez köthetők.
Dolby: A Dolby Vision HDR az Xbox számára kompatibilis kijelzőt igényel. A Dolby Atmos fejhallgatóhoz Microsoft Store vásárlás szükséges.
Az Xbox Cloud Gaming (béta) Xbox Game Pass Ultimate előfizetést és egy támogatott játékot igényel; támogatott Bluetooth® vezérlőre lehet szükség (mindegyik külön megvásárolható). Egyes régiókra és eszközökre érvényes. Streaming korlátozások léphetnek fel, a szerver elérhetősége és a várakozási idő változhat. Internetkapcsolat szükséges (a szolgáltató díjat számíthat fel). xbox.com/cloudgaming

Starfield és Forza Motorsport: várható megjelenés 2023-ban

Paraméterek

Kapacitás

Tárhely mérete 1 024 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Natív 4k

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Blu-ray (4K)

Verzió

Verzió Xbox Series X

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, Tápkábel
Csomagolás fajtája Játék nélkül

Méretek és tömeg

Szélesség 15,1 cm
Magasság 30,1 mm
Mélység 15,1 cm
Tömeg 4,45 kg

Platform

Platform Xbox Series

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (a vezérlőn)

Szín

Szín Fekete

Lokalizáció

Lokalizált menü EN, DE, FR, IT, ES
Kód:  MXO001a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RRT-00010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10