Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Xbox Series S - 500 GB Robot White

4,8 392 értékelés
103 390 Ft

Xbox Series S - 500 GB Robot White

Xbox Series S - nagy sebesség és teljesítmény nagyszerű áron

Fedezd fel a játékok változatos világát a nagy sebességet és prémium teljesítményt nyújtó Xbox S sorozatú konzollal. Hozd ki a legtöbbet a játék minden percéből a gyors frissítés, a gyors betöltés és az akár 120 kép/mp sebességű játékmenet révén - az Xbox Velocity architektúra támogatásával. Játssz az Xbox négy generációjának digitális játékaival, több száz optimalizált címmel, amelyek jobban néznek ki és jobban játszhatóak, mint valaha. Hozf ki a legtöbbet az Xbox Series S-ből az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatással (külön megvásárolható), és az elsők között lehetsz az olyan új játékokkal, mint a Starfield és a Forza Motorsport a megjelenés napján. Emellett több száz játékkal, például a Minecraft Legends, a Halo Infinite és a Forza Horizon 5 játékkal küzdhetsz az unalom ellen barátaiddal konzolon, PC-n és a felhőben. Mivel egyre több és több játék jön ki hozzá, mindig lesz valami újdonság, amivel játszhatsz.*

Xbox S Series játékkonzol

Power your Dreams

Az Xbox Series S játékkonzol Robot White színben nagy sebességet és teljesítményt kínál megfizethető áron.

Xbox S Series játékkonzol
  • 4 teraflopos teljesítmény
  • Digitális játék lemezek nélkül
  • 512GB SSD
  • Akár 120 FPS
Xbox S Series játékkonzol

Minimális várakozási idő

Használd ki a játékban töltött időt a lehető legjobban. Az Xbox Series S játékkonzol támogatja a gyors frissítést, az ultragyors betöltést és az akár 120 FPS sebességű játékot - mindezt az Xbox Velocity architektúra támogatásával.*

Xbox S Series játékkonzol

Kövesd kedvenc tartalmaidat

Streamelj 4K videót a Disney+, a Netflix, az Amazon, a Hulu, a Microsoft Movies & Shows és még sok más szolgáltatást az Xbox Series S konzollal.*

Xbox S Series játékkonzol

Játékok sokasága

Válogass a Xbox játékkonzolokra készült játékok hatalmas választékából, köztük több száz optimalizált címmel. Az Xbox Smart Delivery biztosítja, hogy a játék optimális verziójával játszhatsz, függetlenül attól, hogy melyik konzolt használod.

Xbox S Series játékkonzol

Találd meg a következő kedvenc játékodat

Vásárolj Xbox Game Pass Ultimate tagságot, és már a megjelenésük napján hozzájuthatsz az olyan új játékokhoz, mint a Starfield és a Forza Motorsport. Játssz több száz játékot barátaiddal a konzolodon, a számítógépeden vagy a felhőben. Egyszerűen kihagyhatod a telepítést, és máris a felhőben játszhatsz.*

Xbox S Series játékkonzol

Forza Motorsport

Ne adj esélyt a konkurenciának, előzd meg őket a vadonatúj karrier módban. Többjátékos módban a barátaiddal is versenyezhetsz. Versenyezz több mint 500 autóval világhírű pályákon, a legmodernebb mesterséges intelligenciával és fejlett megjelenéssel.

Xbox S Series játékkonzol

Ergonomikus vezeték nélküli kontroller

Próbáld ki az új Xbox vezeték nélküli kontrollert, és élvezd a nagy pontosságot, a dedikált megosztás gombot és a továbbfejlesztett ergonómiának köszönhetően a kényelmes vezérlést.

Xbox S Series játékkonzol

Tartozékok széles választéka

Használd kedvenc Xbox One tartozékaidat - beleértve a kontrollereket, fejhallgatókat és egyebeket - az Xbox Series S játékhoz.

Xbox S Series játékkonzol

Xbox Family Settings alkalmazás

Az ingyenes Xbox Family Setting alkalmazás Androidra és Apple-re még egyszerűbbé teszi a játékot. Teljes rálátásod és ellenőrzésed lesz gyermekeid tevékenységeire az Xbox Series S konzolon, és testre szabhatod a család játéklehetőségeit. Nyomon követheted gyermekeid számlaegyenlegét, beállíthatod a költési korlátokat és aktiválhatod a tételvásárlási kérelem funkciót.*

Xbox S Series játékkonzol

* Fontos információk:
Csak digitális játékokkal használható; a konzol nem játszik le fizikai lemezeket.

120 képkocka másodpercenként: Támogatott tartalmat és kijelzőt igényel; Az Xbox Series S konzolokon használatos, ha a tartalom elérhető.
Xbox Game Pass: A játékkatalógus fokozatosan változik (xbox.com/gamepass). További információkért látogass el az xbox.com/gamepass, ea.com/ea-play/terms és ea.com/ea-play oldalakra.
4K streaming: kiválasztott alkalmazásokhoz. További információkért látogass el az xbox.com webhelyre. Egyes alkalmazások előfizetést igényelnek a szolgáltatójuknál és/vagy további követelményekhez köthetők.
Xbox Family Settings: A beállítás használatához a gyermeknek be kell jelentkeznie egy olyan Microsoft-fiókba, amelynek Xbox-profilját a család használja. Az Xbox Family Setting alkalmazáshoz iOS 10 vagy újabb vagy Android 5 vagy újabb rendszerre van szükség.
Dolby: A Dolby Vision HDR az Xbox számára kompatibilis kijelzőt igényel. A Dolby Atmos fejhallgatóhoz Microsoft Store vásárlás szükséges.
Az Xbox Cloud Gaming (béta) Xbox Game Pass Ultimate előfizetés és támogatott játék szükséges; támogatott Bluetooth® vezérlőre lehet szükség (mindegyik külön megvásárolható). Egyes régiókra és eszközökre érvényes. Streaming korlátozások léphetnek fel, a szerver elérhetősége és a várakozási idő változhat. Internetkapcsolat szükséges (a szolgáltató díjat számíthat fel). xbox.com/cloudgaming
Starfield és Forza Motorsport: várható megjelenés 2023-ban

Paraméterek

Kapacitás

Tárhely mérete 512 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Meghajtó nélküli

Verzió

Verzió Xbox Series S

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, Tápkábel
Csomagolás fajtája Játék nélkül

Méretek és tömeg

Szélesség 15,1 cm
Magasság 27,5 cm
Mélység 6,35 cm
Tömeg 1,92 kg

Platform

Platform Xbox Series

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (a vezérlőn)

Szín

Szín Fehér

Lokalizáció

Lokalizált menü EN, DE, FR, IT, ES

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban
Kód:  MXO001s
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RRS-00010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10