Oldal frissítése

Xbox Series S

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox Series S


Pillanatnyilag megteltek az olyan megrendelések, melyeknél a november 10-én megkezdődő értékesítés során garantálhatjuk az elérhetőséget. Az összes szerencséssel felvesszük a kapcsolatot, akiknek sikerült időben leadnia a megrendelést.


Kompakt Xbox Series S játékkonzol digitális terjesztéssel

A Microsoft úgy döntött, hogy az Xbox konzolok új generációját azok számára teszi elérhetővé, akiknek nincs szükségük 4K-s játékokra. Mindazonáltal az Xbox Series S olyan újdonságokat fog kínálni, mint például a gyors betöltés az SSD-nek köszönhetően, a nagyobb képkockasebesség vagy a nagyobb és dinamikusabb játékkörnyezet, valamint a ray-tracing. A vételár jelentős csökkentéseérdekében a konzol nem rendelkezik Blu-ray meghajtóval, és az összes játékot digitális kiadásban kell megvásárolni hozzá.


Xbox Series S

Elegendő teljesítmény a 1440p felbontású játékokhoz

Az új Xbox Series S készüléken a játékokat natív 1440p felbontásban játszhatod, akár 120 FPS sebességgel. A konzol a rendkívül keresett ray tracing effektusokat is támogatja.

Xbox Series S

Több tárhely, ha szükséges

Az alap 512 GB-os SSD bármikor kiegészíthető bővítőkártyával. Így további helyed lesz a játékok maximális sebességű tárolásához. Ez egy 1 TB-os kártya, amelyet közvetlenül a konzol hátulján lévő dedikált portba lehet helyezni.



Xbox Series S

Új vezeték nélküli vezérlő

Élvezd az Xbox vezeték nélküli vezérlő továbbfejlesztett mintázatú felületét és továbbfejlesztett geometriáját a kényelmesebb játék érdekében. A texturált fogantyúknak és a hibrid irányított vezérlésnek köszönhetően már egyetlen célt sem fogsz elvéteni. Könnyedén rögzíthetsz és megoszthatsz tartalmat, vagy gyorsan párosíthatod a vezérlőt számítógépekkel és mobil eszközökkel.



Csillag játékkészlet 

A látványos játékkínálat a várt játékok széles választékát tartalmazza, beleértve a Halo Infinite-t is. A forradalmian új Xbox Velocity architektúrával az Xbox Series S konzol több ezer Xbox One játék, köztük az Xbox 360 és az eredeti Xbox játékok játékélményét javítja.



Paraméterek

Platform

Platform Xbox Series

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (a vezérlőn)

Kapacitás

Tárhely mérete 512 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás 4K nélkül

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Meghajtó nélküli

Verzió

Verzió Xbox Series S

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, Tápkábel
Csomagolás fajtája Játék nélkül

Méretek és tömeg

Szélesség 15,1 cm
Magasság 27,5 cm
Mélység 6,35 cm
Tömeg 1,92 kg

Szín

Szín Fehér

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Szlovák, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES
Kód:  MXO001sEU
Termékszám:  0889842651393
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05