Oldal frissítése

Xbox One Wireless Controller Recon Tech Special Edition

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One Wireless Controller Recon Tech Special Edition

A Microsoft új Special Edition sorozatának vezeték nélküli konrollere elsősorban az Xbox One játékkonzolokhoz van tervezve. A vezérlőben több jelentős változás történt az előző verziókhoz képest. Az új modellben a lélegzetelállító anyagkidolgozás, a karcsú és ergonomikus kialakítás, az erősebb vezeték nélküli jel és a rezgő ravaszok biztosítják a játék tökéletes élvezetét. Ne feledkezzünk meg azonban a fokozott kényelem és biztonság, illetve a textúrázott markolat nyújtotta előnyökről sem.


Legfontosabb jellemzők

  • Akár kétszeres vezeték nélküli hatótávolság
  • A texturázott markolat jobb kezelhetőséget biztosít
  • Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • Az új D-Pad sokkal érzékenyebb, kiemelkedő pontosságot és hibamentes működést garantál
  • Egyedi gombkiosztás az Xbox Accessories applikációval
  • Az Impulse Trigger vibrációs elemek hihetetlen játékélményt nyújtanak

Fokozott játékélmény

Az Xbox One Wireless Controller garancia arra, hogy a játék során mindig a lehető legteljesebb játékélményben részesülj. Legyen szó akár FPS lövöldözős, akár sport- és harc szimulátor vagy más egyéb játékokról. A nagy pontosságú vezérlést az új D-Pad biztosítja, amely sokkal érzékenyebb, mint a korábbi verziók, így kiemelkedő pontosságot és hibamentes működést biztosít. A vezérlőn található 3,5 mm-es jack kimenethez bármilyen kompatibilis fejhallgatót csatlakoztathathatsz. Ráadásul a Bluetooth® technológia segítségével a kedvenc játékaidat egyaránt játszhatszod Windows 10-es számítógépen, tableteten vagy telefonon is.

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MXO0058c3
Termékszám:  WL3-00032
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10