Oldal frissítése

Xbox One Wireless Controller

-3%
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
18 290 Ft
17 790 Ft
14 010 Ft áfa nélkül

Tökéletes illeszkedés

Kedvezményes csomag tartozékokkal a várva várt Xbox One játékkonzolhoz, amelyben egy csúcsminőségű kontrollert és újratölthető akkumulátort találsz. Az Xbox One Wireless Controller játékvezérlő az Xbox 360 játékkonzol többszörösen díjnyertes kontrollere utódjaként lép színre. Ezzel a kontrollerrel az eddigiekhez képest intenzívebb akcióban lesz részed, és azt az Impulse Trigger funkciónak köszönhetően, mely révén élvezheted az ujjhegyeidben érezhető rezgő visszajelzéseket. Így minden ütközést, karambolt és fegyver visszarúgást érezni fogsz. Az újratervezett karok a teljesen új I-választóval karöltve az irányítás még sosem tapasztalt pontosságát hozzák el.

tökéletes formában

Nový design pohodlně padne do ruky téměř každému a umožní pevný a jistý úchop za každé situace. Body Control, és befogadni az akkumulátort, így képes lesz arra, hogy megragad több természetes. Gombok és karok tud elérni, könnyebben. Továbbfejlesztett kar csúszás sokkal jobb csúszás megelőzésére egy hüvelyk, és akkor már a helyzetet jól ellenőrzés alatt. Irányított pad, ami szintén kapott egy új design, hihetetlenül gyorsan reagál a finom mozgások és eltolja a pontos szabályozást minden esetben. A vezető tartalmaz egy bővítő port, amelybe dugja egy kompatibilis fülhallgatót.

Tökéletes formák

Az új design szinte bármely kézhez kényelmesen illik, így lehetővé téve a stabil és biztos tartást minden körülmények között. Az akkumulátor a vezérlő testében található, így a kontroller fogása természetes érzést kelt. Ennek köszönhetően a gombokat és karokat is gyorsabban elérheted. A tökéletesített karok csúszásgátló bevonata fokozott hatékonysággal akadályozza meg a hüvelykujj megcsúszását, így minden szituációt az irányításod alatt tudsz tartani. Az átdolgozott I-választó roppant gyorsan reagál a lágy mozdulatokra és elmozdításokra, ebből adódóan minden szituációt nagy precizitással irányíthatsz. A vezérlő bővítő porttal is rendelkezik, amely kompatibilis fejhallgató csatlakoztatását teszi lehetővé.

Műszaki adatok:
Csatlakozás:
Vezeték nélküli
szabályozás:
2x többirányú kar
1x I-választó
Gombok A, B, X, Y
Visszajelzés:
Impulse Trigger
Szín:
Fekete
Csatlakozók:
Konnektor fejhallgató csatlakoztatására


Akkumulátor:
A vezérlőben

4,8
133 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés
Szín Fekete
Típus Távirányító
Kód:  MXO008
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  6CL-00002
Linkek: Gyártó honlapja: (CZ)