Oldal frissítése

Xbox One Stereo Headset

4,5 40 értékelés

Xbox One Stereo Headset

Magas minőségű fejhallgató teljes sztereó hanggal Xbox One játékkonzolokhoz, amellyel valóban átélheti a játékok kiváló hangzását és örömmel használhatja kommunikációhoz játék közben. Úgy lett megtervezve, hogy a teljes fület eltakarja, így magas kényelmet nyújt hosszú játékidő után is. 

tökéletes befejezés

Széles frekvencia tartomány biztosítja a mély basszus és kristálytiszta magas hangokat garancia nagy hang játékok közben is beszélgetni. A hangerőszabályzó része a csatlakozó, amelyhez csatlakozik a fülhallgató és a vezeték nélküli gamepad, így mindig azt kézzel. Ennek az adapternek, beállíthatja a hangerőt a játékok és a chat külön-külön. Így egyensúlyt a hang az igényeknek megfelelően.

Tökéletes kialakítás

A széles frekvenciatartománynak köszönhetően hihetetlenül fognak megszólalni a mély basszusok és a kristálytiszta magas hangok, amelyek elengedhetetlenek a kommunikációhoz. A hangerőszabályzó az adapteren helyezkedik el, amelyet a gamepadhez csatlakoztat, így mindig kéznél lesz. Ezzel az adapterrel külön kezelheti a játékok és a kommunikáció hangerejét. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott hang érhető el.

Merüljön el a kiváló hangminőségben

A hangerőszint kezelő gombok mellett némító gomb is található, amellyel egyszerűen némíthatja a fejhallgatón található mikrofont. A hajlékony mikrofon kart kedve szerint állíthatja be, így soha nem lesz zavaró a fejhallgató használata. Ez a fejhallgató nem hiányozhat azoknak a játékosoknak az eszköztárából, akik rendelkeznek Xbox One játékkonzollal. 

Műszaki adatok:
Hang:
Sztereó
Frekvenciatartomány: 20 Hz-től 20000 Hz-ig
Mikrofon:
Rugalmas karral felszerelve
Hangkezelő:
Külön kezelheti a játékok és a kommunikáció hangerejét
Erősítés/gyengítés
Mikrofon némítása
Szín:
Fekete
A csomag tartalma:
Sztereó fejhallgató
Adapter a sztereó fejhallgatóhoz
2,5 mm-ről 3,5 mm-re jack kábel adapter
USB kábel

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack
Kábel hossza 1 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Játék mód, Hangerőszabályzás

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Összecsukható
Irányjellemző Szűk

Platform

Platform Xbox One, Xbox Series
Kód:  MXO009b
Termékszám:  S4V-00013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15