Oldal frissítése

Xbox One S 1TB + Minecraft Holiday

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 1TB + Minecraft Holiday

Az Xbox One S játékkonzollal nagy lépést teszel előre

Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Az Xbox One S nemcsak játékkonzol, ugyanis a 4K videók Blu-ray lemezről történő lejátszását is teljes mértékben támogatja. Ezenkívül az Amazon Video vagy a közkedvelt Netflix tartalmának streamelésével is képes megbirkózni.

O 40 % menší rozměry

Mintegy 40%-kal kisebb

Az Xbox One S teljes mérete összesen 40%-kal csökkent. A vonzó fehér házban elfér a korábban méretes tápegység is.

2TB kapacita disku

1000 GB

Az új játékok jelentős helyet foglalnak a merevlemezen. Ráadásul sok játék csak digitális változatként terjed. Éppen ezért biztosan örülni fogsz az 1000 GB kapacitásnak a belső merevlemezen.

Xbox One S ovladač

Újratervezett vezérlő

Az Xbox One S vezeték nélküli vezérlőjével az akciójelenetek még intenzívebben átélhetők, mint valaha. Az elegánsan kialakított formáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Ráadásul Bluetooth technológiával is rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható a számítógéphez.


Játékok és multimédia jobb színekben

Az Xbox One S-re való frissítés azonban nem csupán a designt érinti. Nemcsak a teljes 4K felbontású támogatást kapod a Blu-ray filmek megtekintéséhez, hanem teljeskörűen élvezheted a népszerű streaming szolgáltatásokat is. A következő lépés a HDR technológia integrálása, amely a képminőség látványos javulását eredményezi. A grafikailag igényes jeleneteket ezáltal nagy kontraszttal és maximális fényerővel élvezheted.

IR blaster

A multimédiás szórakozás teljes körű élvezetét a távirányítás adja meg. Az Xbox One S persze HDMI bemenettel rendelkezik, így a külső tápegységet vezérelheted a fotelből.

IR blaster

Xbox Live Gold

Játékok és exkluzív tartalmak ingyen

Barátaiddal a fantáziátokat segítségül híva lenyűgöző világokat hozhattok létre. Versenyezz olyan izgalmas párbajokban, amelyek villámgyors gondolkodást és még gyorsabb reflexeket igényelnek. A Gold Xbox tagság havi rendszerességgel kínál ingyenes játékokat.

A legjobb játékok

Játssz díjnyertes exkluzív játékokat, vadonatúj játéksorozatot és kedvenc játékaidat. A továbbfejlesztett játékospárosítással és a fejlett hírnévrendszerrel több játékossal játszhatsz, mint valaha. Az Xbox One S játék a barátokkal még soha nem volt ennyire szórakoztató. Az Xbox One S egyszerűen a legjobb játékkonzol, és ezek a játékok bizonyítékok erre. 


Herní konzole Xbox One S 1TB + Sea of Thieves

 A csomag tartalma

  • Xbox One S konzol + 1000 GB belső meghajtó
  • Minecraft Holiday játék
  • Vezeték nélküli kontroller, 3,5 mm-es jack
  • HDMI + tápkábel
  • 14 napos Xbox Live Gold tagság

    Paraméterek

    Platform

    Platform Xbox One

    Kapacitás

    Tárhely mérete 1 024 GB

    Tulajdonságok

    Konzoltípus Tévéhez
    4K játék támogatás 4K nélkül

    Verzió

    Verzió Xbox One S

    Csomag tartalma

    Csomag tartalma Konzol

    Szín

    Szín Fehér
    Kód:  MXO005ap7
    Termékszám:  234-00664
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20