Oldal frissítése

Xbox One S 1TB

4,8 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 1TB

Tegyen egy nagy lépést előre az Xbox One S-sel

4K és HDR

Az Xbox One S nem csak játékkonzol, hanem teljes Blu-ray lemezek és 4K videók támogatására is alklamas. HDR és streaming tartalmakat is megnézhet az Amazon Video-ról vagy a Netflixről.

Mintegy 40% -kal kevesebb

Az Xbox One S teljes méretét 40% -kal sikerült csökkenteni. Ráadásul, egy extra nagy tápegység is található a dekoratív, fehér színű házban.

1000 GB

Az új játékok elég nagy helyet foglalnak el a merevlemezen. Továbbá, sok közülük csak a digitális változatban játszható. Ezért biztosan örömére lesz, hogya belső lemez kapacitása 1000 GB-ra nőtt.

Az új vezeték nélküli kontroller

Az Xbox One S vezeték nélküli vezérlővel még intenzívebb élményben lehet része, mint valaha. A texturált markolatnak köszönhetően a vezérlő sokkal jobban kézre áll. A Bluetooth technológiával könnyedén csatlakoztatható a számítógéphez.


Jobb játék- és multimédiás színek

Upgrade Xbox One S nem csak kialakításában újdonság. Újdonság, mert amellett, hogy teljes mértékben támogatja a 4K felbontású Blue-ray filmeket, a streaming szolgáltatás is kiváló minőségben fut rajta. A következő lépés a HDR technológia integrációja, amely látható javulást biztosít a képminőség tekintetében. Grafikailag intenzív jeleneteket tapasztalhat, nagy kontraszttal és maximális fényerővel.

IR blaster

A multimédiás szórakozás során elérhető legteljesebb összkomforthoz csak egy távirányítóra van szüksége. Az Xbox One S HDMI bemenettel rendelkezik, így kényelmesen, fotelból is vezérelheti a külső videóforrást.

Játékok és exkluzív tartalmak ingyen

Lépjen kapcsolatba ismerőseivel a képzelet lenyűgöző világában. Versenyezzenek az izgalmas harcokat, villámgyors gondolkodást és gyors reflexeket igénylő játéktérben. Xbox arany tagság jár havonta egy kiválasztott játékhoz.

Hamarosan megérkezik a Gears of War 4 és Forza Horizon 3

Játsszon a díjnyertes exkluzív játékokkal, az új játéksorozatokkal és a kedvenceivel! A továbbfejlesztett játékos párosításnak, és a modern rendszernek köszönhetően, úgy élvezheti a multiplayer módot, mint még soha. Játék soha nem volt még ennyire szórakoztató, mint amire az Xbox One S képes! Egyszerűen, ez a legjobb játék konzol, és ezt maguk a játékok bizonyítják.


Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

A csomag tartalma

  • Xbox One S + 1000 gigabájtnyi belső lemez
  • Vezeték nélküli kontroller 3,5 mm-es jack dugóval
  • HDMI + tápkábel
  • Xbox Live Gold tagság 14 napon át

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, HDMI in, USB-A, microUSB (a vezérlőn), S/PDIF (Digital OUT)

Kapacitás

Tárhely mérete 1 024 GB

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Dinamikus 4K

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Blu-ray (4K)

Verzió

Verzió Xbox One S

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, Töltőadapter
Csomagolás fajtája Játék nélkül

Szín

Szín Fehér

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Szlovák, Magyar
Kód:  MXO005ar
Termékszám:  234-00012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05