Oldal frissítése

Xbox One S 1TB Childrens Pack

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 1TB Childrens Pack

Az Xbox One S játékkonzol nagy előrelépést jelent

Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Az Xbox One S nemcsak játékkonzol, de 4K videók és Blu-ray lemezek lejátszására is szolgál. Szintén képes streamelni az Amazon Video vagy a népszerű Netflix tartalmát.

Körülbelül 40% -kal kisebb rozměry

40%-al kisebb

Az Xbox One S méretét sikerült 40%-al csökkenteni. A vonzó fehér házba belefért a tápellátási forrás is.

2TB kapacita disku

1 000 GB

Az új játékok elég igényesek a merevlemezen elfoglalt helyet illetve. Mi több, néhány már csak digitális formában terjed. Ezért is értékelni fogod a belső merevlemez 1000 GB-os kapacitását.

Xbox One S ovladač

Megújult távirányító

A vezeték nélküli Xbox One S távirányítóval az akció jeleneteket még intenzívebben élheted át, mint valaha. Elegáns alakjának köszönhetően remekül illeszkedik a kézbe. Továbbá Bluetooth technológiával is rendelkezik a számítógéphez való egyszerűbb csatlakoztatás érdekében.


Játékok és multimédiás tartalom jobb színben

Az Xbox One S-re való frissítés azonban nem csak a designt érinti. Újonnan ugyanis nemcsak a 4K felbontású Blu-ray filmek lejátszását támogatja, de a népszerű streamelő szolgáltatást is élvezheted, maximális minőségben. A következő lépés a HDR technológia integrációja, amely biztosítja a látható javulást ami a képminőséget illeti. A grafikusan igényes jeleneteket magas kontraszttal és maximális fényerővel élvezheted.

IR blaster

A multimediális szórakozásnál maximális kényelmet csak a távirányító hozhat. Az Xbox One S természetesen HDMI bemenettel is rendelkezik, így ezen képforrás a kanapéról is vezérelhető.

IR blaszt
Xbox Live Gold

Játékok és exkluzív tartalom ingyen

Engedd szabadjára képzeleted és alkoss hihetetlen világokat. Legyél részese az izgalmas harcoknak, amelyek villámgyors gondolkodást és még gyorsabb reakciót igényelnek. Az arany Xbox tagság rendszeresen minden hónapban ingyen játékot kínál fel neked.

A legjobb játékok

Próbáld ki a díjazott exkluzív játékokat, a legújabb játéksorozatokat és saját kedvenceidet is. A játékosok újszerű párosításával és a továbbfejlesztett reputációs rendszerrel a több játékossal való játszás jobb mint valaha. Az Xbox One S-en még sosem volt ilyen szórakoztató a barátokkal való játszás. Az Xbox One S egyszerűen a legjobb játékkonzolunk és ezt a játékok is bizonyítják.


Herní konzole Xbox One S 1TB + Sea of Thieves

Csomag tartalma

  • Xbox One S játékkonzol + 1000GB-os belső merevlemez
  • Vezeték nélküli távirányító, 3.5mm jack-el
  • HDMI + tápellátási kábel
  • 14 napos Xbox Live Gold tagság

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One

Kapacitás

Tárhely mérete 1 000 GB

Tulajdonságok

4K játék támogatás Dinamikus 4K

Verzió

Verzió Xbox One S

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol

Szín

Szín Fehér
Kód:  MXO005child
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15