Oldal frissítése

Xbox One Play & Charge Kit

4,8 165 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One Play & Charge Kit

Játsszon korlátozás nélkül

Az Xbox One Play & Charge akkumulátor szett az Xbox One nélkülözhetetlen kiegészítője azon játékosoknak, akik célja, hogy bármikor teljes erőbedobással bele tudják vetni magukat a kedvenc játékaikba. A lítium-ion akkumulátorral örökre búcsút inthet az eldobható ceruzaelemeknek.

Kényelem az első fokon

Akkor töltse játék közben, mint amikor szüneteltetheti a játékot, és a konzol ki van kapcsolva. Amikor a töltés a konzol akkor a teljes feltöltéshez kevesebb, mint négy óra. Kábel hossza közel három méter lesz egyáltalán nem korlátozza a mozgásban közben, amikor a töltés a vezető, így élvezheti non-stop játszani a kedvenc játékok.

Kényelem felsőfokon

Az akkumulátor szett akkor is tölt, amikor Ön játszik, és akkor is,  amikor a konzol ki van kapcsolva. A konzol teljes feltöltéséhez kevesebb, mint 4 óra szükséges. A közel  három méter hosszúságú kábel egyáltalán nem korlátozza a mozgásban játék közben, így még a töltés alatt is kiélvezheti a kedvenc játékait, mindezt akár non-stop, az akkumulátornak köszönhetően.

Műszaki adatok:
Akkumulátor típusa:
Li-Ion
Töltés:
4 óra (ha a konzol )
Játék közben és készenléti üzemmódban is tölt
Kábel hossza:
2,8 m
Szín:
fekete

 

 

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One, Xbox Series

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MXO008c
Termékszám:  S3V-00014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10