Oldal frissítése

Xbox One Kinect Sensor V2

4,9 32 értékelés

Xbox One Kinect Sensor V2

Xbox One Kinect Senzor V2

Betekintés a jövőbe

Üdvözöljük az új generációs játékok és a szórakozás világában, ahol a játékok feszegetik a valóság határait (és készek is átlépni azokat), ahol a TV készüléke követi minden utasítását. Ez egy olyan világ, amelyben játék közben a saját zenéit hallgathatja, ahol egy pillanat alatt képes váltani egy TV műsor, film, zenelejátszó és játék között. 
                            
Ezt a világot a saját igényeinek megfelelően alakíthatja, testreszabhatja. Itt minden olyan tartalmat egy helyen talál, amely az ön számára fontos és érdekes lehet. A sokoldalú Xbox One konzol üdvözli önt a valóság újraértelmezett világában.

 One Xbox Kinect Sensor V2

A tökéletes forma

A teljesen újratervezett design-nak köszönhetően a készülék szinte mindeannyiunk kezében kényelmesen elfér és minden helyzetben képesek leszünk biztos fogást találni rajta. Az eszköz fő részében található az akkumulátor, így könnyebben hozzá tudunk férni. A gombokhoz és a kapcsolókhoz való hozzáférés is egyszerűbb, mint valaha. A továbbfejlesztett, textúrázott felületnek köszönhetően nem kell amiatt aggódnunk, hogy a vezérlő csúszkálna játék közben. Az átalakított D-pad az új design révén rendkívül gyorsan és pontosan reagál a legfinomabb mozdulatokra is, ezzel garantálva a precíz irányítást. A módosítások során a készüléken található portok is bővítésre kerültek, helyet kapott a kompatibilis füllgallgatók csatlakoztatására szolgáló kimenet.

Xbox One Kinect Senzor V2

A játékélmény új szintre emelése

Az Xbox One Kinect Sensor V2 Real Vision technológiája jelentősen megnöveli a látóteret, az érzékelő így többet lát, több dolgot ismer fel, azonosít, és az új infravörös kamerának hála már az éjszakai látás sem jelent problémát. A fejlett 3D-s rendszer emellett még azt is képes felismerni, ha a felhasználó elveszíti az egyensúlyát. A szokásos tánc, sport és egyéb játékok listája (és annak folyamatos bővítése) ezekkel a funkciókkal kiegészülve garantálja a lenyűgöző játékélményt.
A hang- és a mozgásfelismerő szenzoroknak hála az Xbox One kikapcsolásához elegendő annyit mondania, hogy "Xbox, turn off". Ez az Xbox One konzolt készenléti állapotba helyezi, és a hangvezérlés révén önnek elég az "Xbox on" hangutasítást adnia a készülék újraaktiválásához. A Kinect szenzort ki tudja kapcsolni a rendszerbeállításokban vagy elég annyit tennie, hogy egyszerűen lecsatlakoztatja. 

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MXO010a
Termékszám:  GT3-00003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20