Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass előfizetés

Hozzáférés a legjobb játékok könyvtárához. Játssz a barátaiddal közvetlenül a konzolodon vagy a PC-den, és játssz a felhőben az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel. Ráadásul az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass előfizetéssel az EA Play tagság minden előnyét élvezheted, külön költség nélkül.

Xbox Game Pass – Core, PC, Ultimate

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb Xbox Game Pass-csomagot

Válaszd az Xbox Game Pass Core csomagot, amely olyan dolgokat biztosít, mint az online többjátékos mód, a több mint 25 legjobb konzoljátékot tartalmazó katalógus, valamint bónuszajánlatok és kedvezmények. Az Xbox Game Pass PC-vel a megjelenés napján elérhető új játékokat, hozzáférést kapsz több száz csúcs PC-s játékhoz, bónuszajánlatokat és kedvezményeket, valamint élvezheted az EA Play-tagságot. Az Xbox Game Pass Utimate csomag pedig mindent kínál, amire a játékosok csak vágyhatnak. Több száz konzolos, PC-s és felhőalapú játékhoz juthatsz hozzá együtt, új játékokhoz a megjelenés napján, élvezheted a többjátékos játékot online konzolokon, és a bónuszajánlatok, kedvezmények és előnyök mellett egy EA Play-tagságot is kapsz.

Hozd ki a legtöbbet az Xbox Game Passból, és merülj el a videojátékok világában!

Fedezd fel a következő kedvenc játékodat minden nap az Xbox Game Pass segítségével

Élvezd az olyan új játékokat, mint a Starfield a Bethesda Softworks-től, legendás franchise-okat, mint az Xbox Game Studios Forza Motorsportja, indie játékokat, blockbuster címeket és még sok mást. Mivel folyamatosan új címek jelennek meg, minden játékos számára van valami, függetlenül attól, hogy milyen műfajért rajong.

Mindig új játékok az Xbox Game Pass-szal
Xbox Game Pass különböző eszközökhöz

Felhőtlen játék az összes eszközödön

A Game Pass Ultimate előfizetéssel letölthetsz és játszhatsz játékokat közvetlenül a konzolodon vagy a számítógépeden, valamint a felhőből a számítógépeden, telefonodon, tableteden vagy konzolodon. Ahhoz, hogy az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatással a felhőből játszhass játékokat, szükséged lesz egy kompatibilis játékeszközre, egy kompatibilis vezetékes, Bluetooth- vagy mobilvezérlőre, valamint nagy sebességű internetkapcsolatra.

Fedezd fel a gaming új lehetőségeit az Xbox Game Pass-szal

A Game Pass Ultimate felhőalapú játékok a támogatott PC-ken, mobiltelefonokon, tableteken és konzolokon érhetőek el, és hamarosan további eszközök támogatása is elérhető lesz. Az Xbox.com/play segítségével például Windows PC-n és Apple telefonon vagy tableten is játszhatsz a Microsoft Edge, a Google Chrome vagy a Safari segítségével. Windows PC-vel pedig az Xbox asztali alkalmazással is felfedezheted, letöltheted, játszhatod a játékokat és még sok mást. Androidos telefonon vagy tableten (6.0 vagy magasabb verziószámú) az Xbox Game Pass mobilalkalmazással élvezheted a videojátékokat. Konzolokon pedig részesülhetsz a felhőalapú játékokban az Xbox Series X|S és az Xbox One konzolokkal.

Új játékmódok az Xbox Game Pass-szal
Paraméterek módosítása
9 termék

Xbox Game Pass

A Xbox Game Pass kategóriában összesen 9 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15