Oldal frissítése

Xbox One - Dead Rising 3 Apocalypse Edition

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One - Dead Rising 3 Apocalypse Edition

Nyílt város tele zombikkal

A Dead Rising 3 nyílt városa tele zombikkal az előző epizódhoz tartja magát, és egy vérszomjas zobikkal teli teljesen nyitott világot ígér. Kizárólag Xbox One next-gen konzolra, amely teljes erőbedobásával csúcskivitelezést tett lehetővé a Capcom társaság fejlesztői számára. Nyilvánvaló, hogy egy nagyon várt játék, és a Microsoft forradalmi játék berendezéseinek új játékainak egyik legjobb választása.

Segítség nélkül nem megy

Nick Ramos karaktere talál egy fura tetoválással és titokzatos múlttal rendelkező fiatal szerelőt. A kaliforniai Los Peridos városból menekülve zombik ezrei sorakoznak előtte. Meg kell találniuk a többi túlélőt, összefogni a kellemetlen előhalottak ellen, és egy nagy adag szerencsével elhagyni a várost még a pusztító katonai csapás.

Dead Rising 3 mindene a fegyver. Bárhol és bármikor saját eszközöket hozhatsz létre a zombik megsemmisítése érdekében, és gyakorlatilag korlátlanul kombinálhatod őket. Sima kalapács vagy asztali körfűrész nem elég az ellenség elijesztésére, de kombinálhatod őket, és kapsz egy fegyvert, ami hatalmas károkat képes okozni. És ez csak egy a több száz lehetséges fegyverkombinációk közül. A játék nagy hangsúlyt fektet a járművekre, amelyek létfontosságúak a túléléshez. De vigyázz - a zombik igyekeznek az autóra felkapaszkodni, amely hatással lesz a vezetés fizikájára, és vezetés közben támadnak is!
A Game Of The Year Edition az összes letölthető tartalmat tartalmazza.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Félelem, Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Deluxe

Platform / Licenc

Platform Xbox One
Kód:  MXO112
Termékszám:  6X2-00023
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20