Oldal frissítése

Xbox One Chatpad

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Xbox One Chatpad

Szenvedélyes multiplayer játékos vagy, de nincs ínyedre a hosszadalmas betű keresgélés a kódok megadásakor, a barátaiddal való üzenetküldések során, vagy az alkalmazások keresésénél? Az új Xbox Chatpad neked lett kitalálva! A fekete Chatpad kompatibilis az Xbox One vezérlőjével, és hihetetlenül megkönnyíti a kommunikációt és a játékot. A billentyűzetet úgy használhatod, mint a klasszikus PC-n, ráadásul a két programozható gombbal gyorsabban tudsz alkalmazásokat megnyitni. A csomag egy csevegő headsetet is tartalmaz a kényelmes beszélgetésért.

5 ok az Xbox One Chatpad megvásárlására

  • Egyszerű és praktikus kialakítás a billentyűk standard elhelyezésével
  • A billentyűzet fekete design-t kapott, amely nem zavarja a kényelmes fogást
  • Egyszerű beüzemelés egy csatlakozó segítségével
  • Minőségi Microsoft csevegő headset
  • Háttérvilágítású billentyűzet

Úgy irányíthatod az Xbox One-t, mint a profik

Játssz az Xbox One konzolon mint egy profi, aki hihetetlenül gyorsan képes kommunikálni a többi játékossal. Chatelj, írj a keresőbe, vagy közvetlenül a játékokba olyan gyorsan, mint a számítógépen! Használd a csevegő headsetet, kommunikálj a csapattársakkal! A chatpad és a csevegő headset a legjobbak közé repít.

 

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MXO013
Termékszám:  5F7-00003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15