Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Xbox Icons - kártya

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox Icons - kártya

Megérkezett a kompromisszum a társasjátékok és a modern játékkonzolok kedvelőinek. A Microsoft videojáték-konzoljának rajongói számára készült design-os Xbox Icons játékkártyák hosszú órákon át elszórakoztatják a játékosokat. A hivatalosan engedélyezett Xbox Icons kártyák a nevezett játékkonzol design-jában készültek. Fekete kivitelt kaptak, az egyik oldalon az Xbox logójával, a másik oldalon az Xbox gombjaiból álló számokkal. A kártyákat elegáns fém tokban helyezték el, amely az Xbox One játékkonzolra emlékeztet. Az Xbox Icons kártyák kiváló ajándékok minden generáció számára, valamint a konzol és a kártyák rajongóinak. Eredeti játék hosszú téli estékre, vakációra, kirándulásokra és utazásra modern kivitelben.

Az Xbox Icons játékkártyák fő jellemzői

  • Eredeti játék a játékkártyák kedvelőinek és az XBox rajongóinak
  • Az Xbox Icons kártyák nagyszerű ötletek ajándéknak
  • A kártyákat az Xbox hivatalos engedélyével gyártják
  • Az Xbox Icons kártyákhoz egy fém tok is tartozik
  • Modern formatervezés hosszú téli estékre, vakációra, kirándulásokra és utazásra

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Xbox

Termék típusa

Terméktípus Kártyák
Kód:  GMERCHb474
Termékszám:  5055964729011

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10