Oldal frissítése

Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PC-n Windows 10 rendszerrel)

Kiegészítők a termékhez

Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PC-n Windows 10 rendszerrel)

XBOX GAME PASS FOR PC (3 hónapos)

Játssz a több mint 100 kiváló minőségű számítógépes játékkal a Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező számítógépen alacsony havidíj ellenében az Xbox Game Pass for PC szolgáltatással.

EA PLAY TAGSÁG

Az EA Play tagság az Xbox Game Pass részeként PC-re is elérhető, külön költség nélkül. Az EA Play segítségével a tagok azonnali hozzáférést kapnak az EA legnépszerűbb sorozatainak és legjobb PC-s címeinek könyvtárához, exkluzív játékos kihívásokhoz és jutalmakhoz, különleges, csak tagoknak szóló tartalmakhoz, és az elsők között próbálhatják ki a kiválasztott új játékokat. Tehát amíg aktív 3 hónapos Xbox Game Pass-előfizetéssel rendelkezel, hozzáférhetsz az Electronic Arts kiválasztott játékaihoz is!

IZGALMAS JÁTÉKCÍMEKHEZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS A SZÁMÍTÓGÉPEDRŐL

Az Xbox Game Pass hozzáférést biztosít több mint 100 kiváló minőségű PC-s játékhoz a Windows 10 rendszeren, és hamarosan még több játék lesz elérhető, így minden nap játszhatsz valami mást.

JÁTÉKOK MINDENKINEK

A 3 hónapos Xbox Game Pass-tagság mindenki számára tökéletes. A könyvtárban minden korosztálynak és ügyességi szintnek megfelelő játékok találhatók.

HOZZÁFÉRÉS A JÁTÉKHOZ A MEGJELENÉS NAPJÁN

Játssz az Xbox Game Studios új címeivel, például a Halo Infinite-tel és a Forza Horizon 5-tel a megjelenés napján. Ráadásul olyan legújabb slágerek várnak rád, mint a Microsoft Flight Simulator és a Back 4 Blood. A hatalmas választék minden műfajból és a folyamatosan növekvő számú új játékokkal tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

KEDVEZMÉNYEK JÁTÉKOKRA

Az Xbox Game Pass for PC tagjaként akár 20%-ot is megtakaríthatsz az Xbox Game Pass könyvtárának kiválasztott játékain, és akár 10%-ot is spórolhatsz az ezekhez a játékokhoz tartozó kiegészítőkön.

Hogyan működik

  • Töltsd le az Xbox alkalmazást itt
  • Jelentkezz be az alkalmazásba a Microsoft-fiókoddal
  • Menj a beállításokhoz és váltsd be a kódot
  • Böngéssz az Xbox Game Pass for PC könyvtárban
  • Telepítsd a kiválasztott játékot
  • Fedezd fel új kedvenc játékodat
  • Használd ki a 3 hónapos előfizetést

FRISSÍTS AZ ULTIMATE VERZIÓRA

Hozzáférés több mint 100 kiváló minőségű játékhoz, amelyek folyamatosan bővülnek. Játssz közvetlenül PC-n, konzolon és Android mobileszközökön a felhőből (Beta).

Paraméterek

Tagsági kártya

Tagság időtartama 3 hónap

Platform

Platform PC

Licenc

Licenc Letölthető

Típus

Előfizetés típusa Xbox Game Pass

Kompatibilis operációs rendszer

Kompatibilis operációs rendszer Windows 10
Kód:  MX029gpc1_email
Termékszám:  QHT-00003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15