Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PC Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PC-n Windows 10 rendszerrel)

4,0 8 értékelés
10 990 Ft

PC Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PC-n Windows 10 rendszerrel)

Játssz olyan játékokkal PC-n, mint a Forza Horizon 5, a Minecraft Legends és több száz más játék, alacsony havi áron. Az elsők között játszhatsz megjelenésük napján olyan új játékokkal, mint a Starfield és a Forza Motorsport. Játssz kedvenc franchise játékaiddal, mint az Age of Empires, a Forza és a Halo az Xbox Game Studios-tól, vagy a DOOM, az Elder Scrolls és a Fallout a Bethesda Softworks-től. Továbbá a Battlefieldet, a STAR WARS™-t és más csodálatos játék franchise-okat is választhatsz amelyek az EA Play tagságod részeként érhetők el. Szerezz jutalmakat olyan játékokon, mint a VALORANT, a League of Legends és sok más vezető PC- és mobiljáték a Riot Games-től. Ráadásul akár 20% kedvezményt is kaphatsz a játékok teljes választékára, és akár 10% kedvezményt a játékhoz kapcsolódó kiegészítőkre. A PC Game Pass segítségével mindig van valami érdekes, amit kipróbálhatsz. *

PC Game Pass

Játssz Starfield, Forza Motorsport, Minecraft vagy több száz más PC-s játékkal egyetlen alacsony havidíjért.

Válaszd ki a következő játékot

Készülj fel a PC-s játékok széles választékára minden műfajban, hiszen folyamatosan új játékok jelennek meg.

EA Play

Játssz a Battlefield, a STAR WARS™ és más népszerű játék franchise-okkal, amelyek az EA Play tagság részeként érhetők el.

További előnyök az Xbox Game Pass tagok számára

Játssz játékokkal megjelenésük napján

Játssz elsőként olyan új játékokkal, mint a Starfield és a Forza Motorsport - megjelenésük napján. Ne hagyj ki egyetlen csatát sem. Játssz kedvenc franchise játékaiddal, mint az Age of Empires, a Forza és a Halo az Xbox Game Studios-tól, vagy a DOOM, az Elder Scrolls és a Fallout a Bethesda Softworks-től.

Riot Games

Szerezz kedvezményeket a Riot Games olyan játékaihoz, mint a VALORANT, a League of Legends és sok más vezető PC-és mobiljáték.

Kedvezmények a játékokhoz

Tagsági kedvezmények és ajánlatok a PC Game Pass könyvtárban található kiválasztott játékokra és játékkiegészítőkre.

Xbox alkalmazás Windows PC-re

Az Xbox alkalmazással játékok között böngészhetsz, PC-s játékokkal játszhatsz, csatlakozhatsz barátaidhoz és cseveghetsz eszközeidről.

Hogyan működik?

1)Az Xbox alkalmazás letöltéséhez látogass el az xbox.com/xbox-app webhelyre.

2)Jelentkezz be az alkalmazásba Microsoft fiókoddal.

3)Menj a Beállítások menüpontba, és váltsd be a kódot, amikor készen állsz a játékra.

4)A PC-s EA Play használatának megkezdéséhez kösd össze Xbox profilod és EA fiókod a Windows Xbox alkalmazáson keresztül, és telepítsd az EA Desktop alkalmazást.

5)A Riot Games előnyök eléréséhez válaszd ki az Xbox for PC alkalmazásban bármelyik Riot játékot, és kattints a Lejátszás vagy a Telepítés gombra. Hozz létre egy új fiókot vagy kösd össze Xbox profiloddal. A következő 24 órában értesítést kapsz arról, hogy hozzáférhetsz az új előnyökhöz.

Upgrade az Ultimate verzióra

Frissíts az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásra, és élvezd a PC Game Pass előfizetés összes előnyét. Emellett több száz top játékhoz férhetsz hozzá, hogy barátaiddal telefonon, tableten és konzolokon játszhass, exkluzív tagsági előnyökkel. * A csomagok összehasonlítása az alábbiakban olvasható.

Válaszd ki a számodra megfelelő tervet

PC

Új játékok megjelenésük napján
Több száz legjobb PC-s játék
Ajánlatok és kedvezmények tagoknak
EA Play tagság

Megvásárolható ITT.

Ultimate

Új játékok megjelenésük napján
Több száz legjobb játék konzolra, PC-re és cloudra
Tagsági ajánlatok, kedvezmények és előnyök
Multiplayer játék online konzolokon
EA Play tagság

Megvásárolható ITT.

Core

Multiplayer játék online konzolokon
Katalógus több, mint 25 top konzoljátékkal
Ajánlatok és kedvezmények tagoknak

Megvásárolható ITT.


* Fontos információk:
Beváltás a microsoft.com/redeem oldalon

Játék Windows 10/11 számítógépen: A beváltás után kövesd az xbox.com/pcgamepass oldalon található utasításokat.

Feltételek és kivételek érvényesek az ajánlatra. A játékkatalógus idővel, régiónként és eszközönként változik. Előfizetésed bármikor lemondhatod, hogy elkerüld a jövőbeni díjakat. Windows 10/11 (frissítésekkel) szükséges; nem érvényes az S módra és az ARM processzorral rendelkező eszközökre. A részletek az xbox.com/pcgamepass, ea.com/ea-play/terms és ea.com/ea-play oldalakon találhatók. Feltétel: letöltések, alkalmazások, jelentős tárhely, szélessávú internetkapcsolat (díjköteles lehet) és Microsoft-fiók. Feltételek: Lásd xbox.com/subscriptionterms. A játékok, funkciók és szolgáltatások régiónként/platformonként változhatnak, és idővel megszűnhetnek. Ha egy játék kikerül a katalógusból, meg kell vásárolnod a játékot ahhoz, hogy továbbra is használhasd a játék tartalmát. A meglévő Game Pass Ultimate tagok esetében az átváltási árfolyam érvényes, és az átváltások véglegesek. A törvény által előírt esetek kivételével a kódok visszafordíthatatlanok. Mindezt a Microsoft szolgáltatási megállapodás szabályozza (microsoft.com/msa).

Xbox Cloud Gaming (béta): támogatott játékokat igényel; támogatott Bluetooth-vezérlőre lehet szükség (mindegyik külön megvásárolható). Egyes régiókra és eszközökre érvényes. Streaming korlátozások léphetnek fel, a szerver elérhetősége és a várakozási idő változhat. A játékkatalógus idővel, régiónként és eszközönként változik. Internetkapcsolat szükséges (a szolgáltató díjat számíthat fel). Az alkalmazásokhoz Windows 10/11 (aktuális verzió) szükséges, kivéve az S-mode és az ARM eszközök esetében. xbox.com/cloudgaming

A Starfieldvárható megjelenése: 2023.

Az EA logó és a Battlefield az Electronic Arts Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva. Az Electronic Arts Inc. licencével készült. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Minden jog fenntartva.

Paraméterek

Tagsági kártya

Tagság időtartama 3 hónap

Platform

Kulcs Microsoft Store

Platform

Platform PC

Licenc

Licenc Letölthető

Típus

Előfizetés típusa Xbox Game Pass

Kompatibilis operációs rendszer

Kompatibilis operációs rendszer Windows 10
Kód:  MX029gpc1
Termékszám:  QHT-00003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10