Oldal frissítése

PC Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PC-n Windows 10 rendszerrel)

4,0 8 értékelés
10 990 Ft

PC Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PC-n Windows 10 rendszerrel)

Játssz olyan játékokkalPC-n, mint a Forza Horizon 5, a Minecraft Legends és több száz más játék, alacsony havi áron.Az elsők között játszhatszmegjelenésük napján olyan új játékokkal, mint a Starfield és a Forza Motorsport. Játssz kedvenc franchisejátékaiddal, mint az Age of Empires, a Forza és a Halo az Xbox Game Studios-tól, vagy a DOOM, azElder Scrolls és a Fallout a Bethesda Softworks-től. Továbbá a Battlefieldet, aSTAR WARS™-t és más csodálatos játék franchise-okat is választhatsz amelyek az EA Play tagságodrészeként érhetők el. Szerezz jutalmakat olyanjátékokon, mint a VALORANT, a League of Legends és sok más vezető PC- és mobiljáték a RiotGames-től. Ráadásul akár 20%kedvezményt is kaphatsz a játékok teljes választékára, és akár 10% kedvezményt a játékhoz kapcsolódókiegészítőkre. A PC Game Pass segítségévelmindig van valami érdekes, amit kipróbálhatsz. *

PC Game Pass

Játssz Starfield, ForzaMotorsport, Minecraft vagy több száz más PC-s játékkal egyetlen alacsony havidíjért.

Válaszd ki a következő játékot

Készülj fel a PC-s játékokszéles választékára minden műfajban, hiszen folyamatosan új játékok jelennek meg.

EA Play

Játssz a Battlefield, aSTAR WARS™ és más népszerű játék franchise-okkal, amelyek az EA Play tagság részeként érhetők el.

További előnyök az Xbox Game Pass tagok számára

Játssz játékokkal megjelenésük napján

Játssz elsőként olyan újjátékokkal, mint a Starfield és a Forza Motorsport - megjelenésük napján. Ne hagyj ki egyetlen csatátsem. Játssz kedvenc franchisejátékaiddal, mint az Age of Empires, a Forza és a Halo az Xbox Game Studios-tól, vagy a DOOM, azElder Scrolls és a Fallout a Bethesda Softworks-től.

Riot Games

Szerezz kedvezményeket aRiot Games olyan játékaihoz, mint a VALORANT, a League of Legends és sok más vezető PC-ésmobiljáték.

Kedvezmények a játékokhoz

Tagsági kedvezmények ésajánlatok a PC Game Pass könyvtárban található kiválasztott játékokra és játékkiegészítőkre.

Xbox alkalmazás Windows PC-re

Az Xbox alkalmazássaljátékok között böngészhetsz, PC-s játékokkal játszhatsz, csatlakozhatsz barátaidhoz és cseveghetszeszközeidről.

Hogyan működik?

1)Az Xbox alkalmazásletöltéséhez látogass el az xbox.com/xbox-app webhelyre.

2)Jelentkezz be azalkalmazásba Microsoft fiókoddal.

3)Menj a Beállításokmenüpontba, és váltsd be a kódot, amikor készen állsz a játékra.

4)A PC-s EA Playhasználatának megkezdéséhez kösd össze Xbox profilod és EA fiókod a Windows Xbox alkalmazásonkeresztül, és telepítsd az EA Desktop alkalmazást.

5)A Riot Games előnyökeléréséhez válaszd ki az Xbox for PC alkalmazásban bármelyik Riot játékot, és kattints a Lejátszásvagy a Telepítés gombra. Hozz létre egy új fiókotvagy kösd össze Xbox profiloddal. A következő 24 órábanértesítést kapsz arról, hogy hozzáférhetsz az új előnyökhöz.

Upgrade az Ultimate verzióra

Frissíts az Xbox Game PassUltimate szolgáltatásra, és élvezd a PC Game Pass előfizetés összes előnyét. Emellett több száz topjátékhoz férhetsz hozzá, hogy barátaiddal telefonon, tableten és konzolokon játszhass, exkluzívtagsági előnyökkel. * A csomagokösszehasonlítása az alábbiakban olvasható.

Válaszd ki a számodra megfelelő tervet

PC

Új játékok megjelenésüknapján
Több száz legjobb PC-sjáték
Ajánlatok és kedvezményektagoknak
EA Play tagság

Megvásárolható ITT.

Ultimate

Új játékok megjelenésüknapján
Több száz legjobb játékkonzolra, PC-re és cloudra
Tagsági ajánlatok,kedvezmények és előnyök
Multiplayer játék onlinekonzolokon
EA Play tagság

Megvásárolható ITT.

Core

Multiplayer játék onlinekonzolokon
Katalógus több, mint 25 topkonzoljátékkal
Ajánlatok és kedvezményektagoknak

Megvásárolható ITT.


* Fontos információk:
Beváltás a microsoft.com/redeem oldalon

Játék Windows 10/11 számítógépen: A beváltás után kövesd az xbox.com/pcgamepass oldalon található utasításokat.

Feltételek és kivételek érvényesek az ajánlatra. A játékkatalógus idővel, régiónként és eszközönként változik. Előfizetésed bármikor lemondhatod, hogy elkerüld a jövőbeni díjakat. Windows 10/11 (frissítésekkel) szükséges; nem érvényes az S módra és az ARM processzorral rendelkező eszközökre. A részletek az xbox.com/pcgamepass, ea.com/ea-play/terms és ea.com/ea-play oldalakon találhatók. Feltétel: letöltések, alkalmazások, jelentős tárhely, szélessávú internetkapcsolat (díjköteles lehet) és Microsoft-fiók. Feltételek: Lásd xbox.com/subscriptionterms. A játékok, funkciók és szolgáltatások régiónként/platformonként változhatnak, és idővel megszűnhetnek. Ha egy játék kikerül a katalógusból, meg kell vásárolnod a játékot ahhoz, hogy továbbra is használhasd a játék tartalmát. A meglévő Game Pass Ultimate tagok esetében az átváltási árfolyam érvényes, és az átváltások véglegesek. A törvény által előírt esetek kivételével a kódok visszafordíthatatlanok. Mindezt a Microsoft szolgáltatási megállapodás szabályozza (microsoft.com/msa).

Xbox Cloud Gaming (béta): támogatott játékokat igényel; támogatott Bluetooth-vezérlőre lehet szükség (mindegyik külön megvásárolható). Egyes régiókra és eszközökre érvényes. Streaming korlátozások léphetnek fel, a szerver elérhetősége és a várakozási idő változhat. A játékkatalógus idővel, régiónként és eszközönként változik. Internetkapcsolat szükséges (a szolgáltató díjat számíthat fel). Az alkalmazásokhoz Windows 10/11 (aktuális verzió) szükséges, kivéve az S-mode és az ARM eszközök esetében. xbox.com/cloudgaming

A Starfieldvárható megjelenése: 2023.

Az EA logó és a Battlefield az Electronic Arts Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva. Az Electronic Arts Inc. licencével készült. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Minden jog fenntartva.

Paraméterek

Tagsági kártya

Tagság időtartama 3 hónap

Platform

Kulcs Microsoft Store

Platform

Platform PC

Licenc

Licenc Letölthető

Típus

Előfizetés típusa Xbox Game Pass

Kompatibilis operációs rendszer

Kompatibilis operációs rendszer Windows 10
Kód:  MX029gpc1
Termékszám:  QHT-00003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05