Oldal frissítése

xBond Cartoon Yoda

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

xBond Cartoon Yoda

Az xBond Cartoon power bank beemeli a kedvenc képregény és film hősöket a számítógépek világába. A színes, szépen díszített figura biztosan stílusos kiegészítője lesz minden számítógépes kocka íróasztalának. A körülbelül tíz centiméter  magasságú rajzfilm hősökbe egy 8800 mAh kapacitású akkumulátor van elrejtve, ami elég erős társa lehet a modern okostelefonoknak és tableteknek.

Az akkumulátor állapotát töltés közben LED fény jelzi. A töltés az USB porton keresztül zajlik. A Power Bank természetesen túlfeszültség elleni, túlmelegedés és túltöltés elleni védelemmel is rendelkezik. Ebben a szériában a rajzfilm hősök széles választékából tudod kiválasztani a neked való kiegészítőt.

Paraméterek

Méret

Szélesség 90 mm (9 cm)
Magasság 95 mm (9,5 cm)
Mélység 40 mm (4 cm)

Kapacitás

Kapacitás 8 800 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V
Kód:  XBOD01s
Termékszám:  93206004

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15