Oldal frissítése

Xavax tejhabosító gőzfúvókák tisztításához 500 ml

4,0 1 értékelés

Xavax tejhabosító gőzfúvókák tisztításához 500 ml

Amennyiben szeretnéd megtiszítítani kávéfőződ bármely fajta tejhabosító gőzfúvókáját, ez a termék lehet számodra a megfelelő választás. Könnyen eltávolítja a zsírt és a lerakódott fehérjét, amelyek tejhab és cappuccino készítésekor keletkeznek. A fúvókák megtisztítása után kitűnő ízű, gazdag tejhabot készíthetsz. Forrón és hidegen is alkalmazható. 

Legfontosabb jellemzők

  • A tisztítás után az ital nem veszíti el az ízét
  • A csövek és fúvókák hosszabb ideig tiszták maradnak
  • Hatóanyag-tartalom a hatékony tisztítás és védelem érdekében
  • Magas hatásfok

Ajánlás

Ennek a terméknek a segítségével kiváló ízű kávé és gazdag tejhab készíthető. Használat előtt ajánlott a terméket alaposan  felrázni, hogy az összes hatóanyag jól összekeveredjen. Ezután a lecsavarható kupak segítségével pontosan a megtisztítandó területre önthető.

Összetétel

AQUA Neznámý (neklasifikovaný) PPG-5-LAURETH-5 Natrium-N-(2-carboxyethyl)-N-(2-ethylhexyl)-beta-alaninat Octanoic acid, compound with 2-aminoethanol (1:1) heptasodium trihydrogen [[bis[2-[bis(phosphonatomethyl)amino]ethyl]amino]methyl]phosphonate POTASSIUM HYDROXIDE Quaternary coco alkyl methyl amine ethoxylate methyl chloride TETRASODIUM IMINODISUCCINATE Fatty alcohol (C10-C16), ethoxylated Dipropylenglykol-n-butylether Methyl-1H-benzotriazol

Paraméterek

Típus

Típus Folyékony
Kód:  CIS133
Termékszám:  110733
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20