Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

XAVAX Rondello Tassimo kávékapszulákhoz

4,6 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XAVAX Rondello Tassimo kávékapszulákhoz

A Xavax Rondello állvánnyal kényelmesen és egyszerűen tárolhat akár 48 Tassimo kávékapszulát. Az állvány forgatható, összesen hat tartó részből áll, amelyek mindegyike 8 kapszula tárolására alkalmas. A forgó kialakításnak hála, könnyen hozzáférhetünk a kedvenc kapszuláinkhoz, arról nem is beszélve, hogy ez a tárolási módszer mennyire helytakarékos. Elegáns kompakt kivitelezésnek köszönhetően biztosan jól mutat a pulton, vagy a konyha bármelyik részén. A szürke színű, fémes hatású borítás pedig nagyon elegáns és praktikus. 
Műszaki adatok:
Típus:forgatható állvány
Kialakítás:
Tassimo kapszulák tárolására
Kapacitás:
48 kapszula
Egyéb jellemzők:
lehetőség a kapszulák íz vagy szín szerinti tárolására
Méretek:
16 x 29,5 x 16 cm
Színek:
szürke, fémes hatású

Kód:  EAN3140g
Termékszám:  111070
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10