Oldal frissítése

XAVAX "Milla"

4,6 188 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XAVAX "Milla"

A konyhai mérleget értékelni fogja az otthonában, ha gyakran süt édességeket,vagy ha életmódváltás miatt meg szeretne szabadulni a fölös kilóktól. A mérlegnek köszönhetően csak olyan mennyiségű ételt fog a tányérjára kiszedni, amire valóban szüksége van a testének. Használata gyors és könnyed. A Milla konyhai mérleg 5 kg-os súlyhatárig alkalmas az élelmiszerek lemérésére 1 g pontossággal. Az működtetése nagyon egyszerű - a mérlegnek csupán két gombja van, egy a be-és kikapcsoló gomb és egy másik a súly alaphelyzetbe kapcsolásához.
Különböző mértékegységekből választhat a tömeg mérésére a hagyományos kilogramm mellett - mint például a ml-ben való megjelenítés, az oz (UK uncia) és a lb (font). A megmért élelmiszer súlyáról az adatokat egy jól olvasható négy számjegyű LCD kijelzőn tekintheti meg. A készülék gombelemmel működik, amelyet a csomag tartalmaz. Az elem hosszú élettartamának megőrzése érdekében a készülék egy perc tétlenség után automatikusan kikapcsol. A mérleg mérőfelülete kiváló minőségű biztonsági üvegből készült, ami könnyen eltávolítható és tisztítható.
Műszaki adatok:
Jellemzők:
Nagy pontosságú érzékelő technológia
Könnyen kezelhető, köszönhetően a két gombnak (egység = egység ON / TARE = on / reset)
Automatikus kikapcsolás 60 másodperc után
Figyelmeztetés túlterhelés és alacsony elemszint esetén
Eltávolítható mérőfelület
Mértékegységek:
g, oz (uncia UK) ml és lb (angol font)
Méretek:
19 x 15 x 3,55 cm (HxSzxM)
Max. terhelés:
5000 g
Pontosság:
1 g
Áramellátás:
1x CR2032 gombelem (tartozék)
Szín:
Ezüst és üveg elemek

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Méret

Szélesség 19 cm
Magasság 3,55 cm
Mélység 15 cm

Akkumulátor

Elemek típusa CR2032
Elemek száma 1 db
Kód:  WY272e7b
Termékszám:  106993
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10