Oldal frissítése

Xavax Coffee Clean 250 ml

5 2 értékelés

Xavax Coffee Clean 250 ml

Amennyiben szeretnéd megtisztítani és védeni kávéfőző gépedet, ez a tisztítószer lehet a megfelelő választás. A készülék minden kávéval érintkező részét gondosan megtisztítja és védi. Ez utóbbiak közé tartozik a daráló, a kávébabtartály, csepptálca, szűrők, fúvókák és egyéb alkatrészekek. Ugyanakkor nem kell aggódnod a kenőanyag károsodása miatt, amely biztosítja a kávéfőző zökkenőmentes működését. A pumpás szórófejnek köszöhetően  a termék pontosan ott használható, ahol szükség van rá. 

Legfontosabb jellemzők

  • feloldja a szennyeződéseket
  • biztosítja a higiéniát
  • eltávolítja a kávézsírt
  • csavaros kupak
  • hatékony szórófej

Ajánlás

Miután hosszabb ideig hagyjuk a kávémaradékot a készülékben, különböző penészgombák és baktériumok telepedhetnek meg benne. Ezért nagyon fontos a kávéfőző higiénikus tisztaságának fenntartása. Ennek a tisztítószernek hála biztos lehetsz készüléked maximális tisztaságában. Használat előtt célszerű a terméket alaposan felrázni, hogy az összes hatóanyag alaposan összekeveredjen. Ezt követően fújjuk be a megtisztítandó részeket. Néhány percig hagyjuk hatni, majd öblítsük le, vagy töröljük le nedves ruhával.  

 

Paraméterek

Típus

Típus Folyékony

Tulajdonságok

Űrtartalom 0,25 l
Kód:  CIS129
Termékszám:  4047443188557
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15