Oldal frissítése

XAVAX Tisztítószer BIO 250 ml 111734

4,7 48 értékelés
1 790 Ft

XAVAX Tisztítószer BIO 250 ml 111734

 

A citromsavon alapuló hatékony vízkőmentesítő szert a konyhai eszközök széles köréhez tervezték, mint például a vízforraló, a főzőedények vagy kávéfőzők. Rozsdamentes acélból, krómból, kerámiából, műanyagból és egyéb érzékeny anyagból készült felületekhez. A vízkő hatékony eltávolítása kellemetlen szagok nélkül történik. A termék kíméletes a növényekhez, természetbarát, biológiailag gyorsan lebomlik, ezért biológiai szennyvíztisztító telepekhez is alkalmas. Az üvegen gyermek biztonsági kupak van, tartalma 250 ml.
 

Vízkőmentesítési eljárás:
Keverjen 125 ml vízkőoldót 500 ml vízzel. Öntse a keveréket az eszközbe, amit vízkőmentesíteni szeretne, kapcsolja be, és hagyja, hogy felforrjon. Kávéfőzőknél hagyja, hogy az oldat keresztül folyjon a készüléken. A vízkőeltávolítás után 2x öblítse ki a készüléket bő vízzel. 
 

Műszaki adatok:

Alkalmas:
Vízforralók, kapszulás és teljesen automata kávégépek, tojásfőzők, merülőforralók,
főzőedények, rozsdamentes acél edények,
mosogatók, rozsdamentes acél, króm, kerámia, műanyag, és egyéb felületek gondos vízkőmentesítéséhez,
biológiai szennyvíztisztító telepekhez

Felszerelés:
Biztonsági zárral látták el.

Tömeg: 250 ml

Paraméterek

Típus

Típus Folyékony

Tulajdonságok

Űrtartalom 0,25 l
Kód:  EAN3141w1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  111734
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20