Oldal frissítése

Wüsthof SILVERPOINT szett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wüsthof SILVERPOINT szett

Ezt az egyedülálló, limitált kiadású SILVERPOINT készletet kínáljuk a német Wüsthof márkától, amely a leghíresebb szakácsok által is nagyra értékelt termékek gyártója. A készlet egy kínai konyhakést és egy kétfokozatú élezőt tartalmaz. Megjelenésében illeszkedik minden profi szakács modern konyhájához, vagy bárkihez, aki a kulináris művészetek szerelmese.

Legfontosabb jellemzők

  • Kivételes élesség
  • Rozsdamentes acél
  • Kiváló minőségű anyagból készült
  • Tökéletes egyensúly

Silverpoint kínai konyhakés

A kés pengéje kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amelynek hossza 18 cm, és a pengéje élezve lett a nagyobb élességért. A kés emellett tökéletes egyensúllyal rendelkezik. A fém a műanyag markolat feléig ér, amely rendkívül jó kivitelezéssel rendelkezik, és így a kés használata is rendkívül biztonságos és kényelmes lesz. A kínai kés alakja egy bárdhoz hasonlít, de csontok vágására, darabolására nem alkalmas, mert úgy tervezték, hogy vékony szeletekre és apró darabokra vágja az élelmiszereket. 

A kétlépcsős élező

Az élező rendkívül tartós és erős műanyagból készült, puha markolattal. A használata biztonságos és nagyon egyszerű, csupán néhány egyszerű mozdulat, és a késed ismét tökéletesen éles lesz. Az első szakaszban az élező durva csiszolást végez, amely probléma nélkül élesíti a tompa éleket. A második szakaszban finom, szabályos élezést végez, és ez a lépés fogazott pengéken is használható. Az élezőt nedves kendővel vagy puha kefével kell tisztítani, majd szárazra törölni. Ne öblítsd le folyó víz alatt!

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám a készletben 2 db
Kód:  WUST005
Termékszám:  9811

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05