Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Wüsthof kettős késélező

4,6 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wüsthof kettős késélező

Ez a kétfokozatú késélező tartós műanyagból készült és egy pár egyszerű húzással is képes kései élességét megtartani. Biztonságos és könnyen használható. Kétfokozatú késélező: Első szakasz (karbid) durvacsiszolással élesíti a tompa éleket / a második szakasz (kerámia) alkalmas finom csiszoláshoz és az első szakaszhoz hasonlóan normális késélezéshez - mely által egy polírozott, borotvaéles pengét kapunk. Használhatja ugyanúgy recézett és fogazott pengéken is (csak kerámia fokozat), puha markolattal rendelkezik, biztonságos és könnyen használható.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Mechanikus

Méretek

Hosszúság 21 cm
Szélesség 4,5 cm

Használat

Használat GASTRO helyiségek
Kód:  WUST023
Termékszám:  3059730101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15