Oldal frissítése

Wüsthof CLASSIC 2 Kés szett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wüsthof CLASSIC 2 Kés szett

Egyedi limitált kiadású CLASSIC készlet, amely egy pár kovácsolt acélkést, és egy kétfokozatú élezőt tartalmaz.  A német Wünsthof késműhelyből származik, melynek termékeit a világ leghíresebb séfjei is nagyra becsülik. Minden modern konyha alapdarabja, a Wünsthof késekkel igazi élmény lehet a főzés.

Legfontosabb jellemzők

  • Műanyag fogantyú három szegeccsel
  • Nagyrészt rozsdamentes acél, sokáig éles pengével
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás
  • Kiváló minőségű anyagból

Minőség

A speciális ötvözetű rozsdamentes acél pengék  hosszan tartó és extrém élességet biztosítanak. A markolatok fém betéttel rendelkeznek, kialakításuk pedig rendkívül kényelmes és biztonságos. A kések mosogatógépben is moshatók, de minőségük megőrzése érdekében ajánlott azokat meleg vízben törlőronggyal tisztítani majd szárazra törölni. A készlet tartalmaz egy kétfokozatú élezőt durva csiszolóval, amely a ritkábban élezett tompa késeken segít, valamint finom csiszolóval is el van látva, amely rendszeres élezéskor használatos. Sima és recézett pengét is fenhetsz vele. Használata egyszerű és biztonságos.

A készlet tartalma:

 Wüsthof Classic 4066/10 cm növénykés - alkalmas hagymafélék, fűfélék aprítására, zöldségek és gyümölcsök tisztítására darabolására
 Wüsthof Classic 4582/20 cm kés - univerzális kés mindennapi használatra
 4347 késélező- kétfokozatú késélező

 

Paraméterek

Típus

Mosogatógép Mosogatógépben mosható
Kés típus Szakácskés, Zöldségvágó kés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 20 cm

Mennyiség

Darabszám a készletben 3 db
Kód:  WUST002
Termékszám:  9608-5

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15