Oldal frissítése

WRC 5 FIA World Rally Championship - PC

2 830 Ft

WRC 5 FIA World Rally Championship - PC

Üdvözöljük a következő generációs versenyen, üdvözöljük a WRC 5-öt. A WRC 4 fejlesztési tapasztalattal rendelkező Kylotonn Games fejlesztők a Bigben Interactive-val együttműködve ígéretet tesznek, hogy a legjobb videojáték-világban találkozzanak a legjobb rally versenyekkel. A WRC 5-nek köszönhetően a játékosok közösségének hallgatása és a valóságos TV és számítógépes képernyők valós idejű szimulálása a televíziókhoz és a számítógépes képernyőkhöz képest a WRC 5 nagyobb, reálisabb és zsúfoltabb, mint minden előde. Friss tartalmakkal, új játékmódokkal és adrenalin versenyekkel a játék eljut a képernyőre, és nem hagyja le, amíg el nem éri az utolsó ellenfelet.


Rally mindenütt

WRC 5 előtt azok a játékosok, akik ma a legjobb pilóták akarnak lenni, felmutatja azokat a nehéz akadályokat és a különböző éghajlati viszonyokat és feltételeket, amelyeket a Föld bolygón kínál. 13 vállalkozással, akár 5 különböző áramkörrel mindegyiknek 65 egyedi és eredeti track szakasz várja Önt. Ez összesen 350 km-t tesz ki, és el kell hagynia a hűséges utassal a legjobbat. Ezek nem kevésbé legendás szakaszok, mint a Rallye Monte Carlo, a Rallye de France, de kereshet száraz Ausztráliát, Mexikót, hegyvidéki Argentint, Portugáliát, Olaszországot vagy havas Svédországot.

65 unikátních úseků k projetí
Dynamické počasí

A tapasztalatokra fókuszálva

Készülj fel egy valóban reális élményre, mivel a játéknak számos olyan technológiája van, amely élénken hozzájárul az egész élmény valóságához. A dinamikus időjárás mellett, amikor korán reggel, nap folyamán vagy akár a mély éjszaka közepén is el lehet indulni, a különböző időjárási és diszperziós feltételek (a reggeli ködtől a vakító fénytől kezdve a hóviharokig) szintén jelen van. A dinamikus megvilágítás segít abban is, hogy a fényszórók teljes sötétségben haladjanak a kihívásokkal teli sávok kezelésére a lehető legjobb időben.

Štěstí přeje připraveným

Készítse elő a járművet

Mivel a WRC 5 valóságos károsító rendszert tartalmaz, amikor a jármű ténylegesen reagál a műszaki állapotára, és kellemetlen kormányzás, például sebességváltó esetén, a legjobb esetben csak egy fokozatra kell elmozdulnia. Szükséges az igényes vonalak testreszabása, amik egy játék interfészen keresztül is végrehajthatók, ami segít a jármű tökéletes módosításában, például havas hóban és jégben, nedves aszfaltban vagy poros úton, 20 beállítható paraméter segítségével. Még a gyűlésen is, aki készen van, nem lepődik meg.

Sok játékmód egy vagy több játékos számára

A Quick Ride és a Quick Rally mellett élvezheti a teljes munkaidős bajnokságot, vagy hosszú pályafutással járhat a pilótájával a Junior Liga és a World WRC bajnok között. A Rally Iskola Rally Iskoláját továbbfejlesztették, és a fejlesztők elfelejtették elrejteni egy ilyen népszerű többjátékos játékot, hogy képesek legyőzni az élő ellenfeleket mind a helyi módban akár 8 játékos és az online mód számára is , ahol mind az állami, mind a magánjátékokat és a létrákról a legmagasabbra csússzunk.

Hrajte offline i online a zdolejte konkurenci

Főbb jellemzők

  • 51 engedélyezett személyzet, köztük legendás pilóták Sébastien Loebe, Sébastien Ogier és Henning Solberg
  • 43 csapat
  • Egy új grafikus motor, amely támogatja a dinamikus időjárást és a nappali és éjszakai ciklust
  • Szerkesztővel, amellyel új környezeteket és számokat hozhat létre
  • Továbbfejlesztett fizika, amely gondoskodik a valódi jármű deformációjáról és a valóságos fordulásról
  • Replay mód, amelyet a valós televíziós műsorok inspirálnak
  • 65 szakasz és összesen 350 km sáv
  • Számos játékmód, köztük a helyi és az online többjátékos

Paraméterek

Platform / Licenc

Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Phenom II X2, Intel Core i3
Videókártya AMD Radeo HD 5750, nVidia GeForce 9800 GTX+
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 25 GB
Operációs rendszer Windows 7

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat AMD FX 8150
Videókártya AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 780
Direct X változat DirectX 11
RAM memória 8 GB
Szükséges hely a merevlemezen 25 GB
Operációs rendszer Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit
Kód:  MVE001136
Termékszám:  153573

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10