Oldal frissítése

Wraps Classic Wrap, barna

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Wraps Classic Wrap, barna


Időnként kénytelen vagy fülhallgatód máshol mint épp nyakban vagy fülben viselni? Persze a különböző dobozok, tasakok és tokok nagyszerű segítséget jelentenek, de mindnyájan érezzük, hogy ez nem az igazi. Mi lenne, ha fülhallgatód a kezeden viselve mindig a rendelkezésedre állna a kábelek összegubancolódása nélkül és mindehhez egy pompás karkötő társulna? Ezt az alternatívát kínalja a brit Wraps márka. Adjuk még ehhez a szigetország hangtársaságai közismert kiváló hangminőségét, precíz kivitelezését és színválaszték széles skáláját. Azonnal megérted, hogy miért is ez az utóbbi idők egyik legnagyobb durranása.


Toldd a különleges elválasztó csúsztatót a kábel végére, amíg az nem fut a fülhallgatóknak

Szorítsd a fülhallgatókat hüvelykujjad és tenyered közé

Tekerd a kábelt a csuklódra a szabad végénél fogva

Rögzítsd a 3,5 mm-es jack dugót az annak megfelelő csúsztató nyílásába

Legfontosabb jellemzők

  • Dizájn rendszer közvetlen csuklóviselethez
  • Felejtsd el az összegubancolódott kábeleket és haszontalan tokokat 
  • A szövetburkolatú kábel minden színben pompásan mutat
  • Kiváló brit hangminőség 
  • Válaszd ki a Hozzád illő színt

A hang nirvánája

A zeneélmény tökéletes minőségéről a 10 mm-es hangszórók gondoskodnak a gondosan válogatott ötvözetből készült tartós, ám könnyű hangszigetelt kamráikkal. Függetlenül az általad kedvelt zenestílustól mindig kiegyensúlyozott zeneélményben lesz részed. Ráadásul a fülhallgatók viselete olyannyira kényelmes, hogy szinte azok viseletéről meg is feledkezel.

 

Paraméterek

Szín

Szín Barna
Kód:  WRP008e
Termékszám:  WRAPSCBRW-V5

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15