Oldal frissítése

Worms Revolution Gold Edition - PC

7 700 Ft

Worms Revolution Gold Edition - PC

Worms Revolution Gold Edition (PC)


A különleges arany kiadás a Worms Revolution mellett minden eddig kiadott kiterjesztést és kiegészítő csomagot tartalmaz. 

A Worms Revolution a klasszikus turn-alapú stratégia szórakoztatásának egy másik részét hozza. A vezető szerepet ismét kedvenc férgek kapják! Lépj be a gyönyörű 3D grafikák világába, amely tiszteletben tartja a "2D játékmenet" -et is, amelyet mindenki nagyon szeret. A játék nem csak széleskörű egyjátékos, hanem egy robusztus többjátékos módot is kínál az online és helyi játékhoz. 

Első alkalommal élvezheted például a dinamikus vizet, az alkalmazandó fizikai törvényeket vagy a férgek különböző osztályait.

A Worms Revolution Gold a következőket tartalmazza

  • Worms Revolution
  • Customization Pack
  • Mars Pack
  • Funfair DLC
  • Medieval Tales DLC.

Mi lesz érdekes a játékban?

  • Osztályharc! Válasz 4 különböző osztályból: katona, felfedező, tudós és nehézsúlyú. A játékosok akár 16 földigilisztát is kinyithatnak (4-en minden osztályban) csapataik számára. Az osztályok bármely kombinációját egy mérkőzésbe veheted.
  • Szerkeszd földigilisztád! Testreszabhatod földigilisztáid kalapokkal, poharakkal, bajuszokkal, sírkövekkel, nyerő táncokkal, hangokkal és csecsebecsékkel először.
  • Kiterjedt egyjátékos mód.Küzdj meg 32 egyjátékos küldetésben. Szeretnéd tornáztatni az agyadat? Akkor 20 puzzle küldetés vár rád.
  • Lenyűgöző új környezetek. Harcolj halálig 4 egyedi környezetben: strand, csatorna, tanya és kísértetjárta föld.
  • Multiplayer csaták!  Játssz helyben vagy online, akár négy játékossal. Három különböző játékmód közül választhatsz: Deathmatch, Forts vagy Classic.
  • Dinamikus víz. A dinamikus vízrendszer számos új fegyvert és felszerelést kínál. A sekélyben is megjelenik.
  • Robbanó fizikai tárgyak. A fizikai tárgyak nemcsak pusztíthatók, hanem azért is, mert sajátos tulajdonságokkal bírhatnak, gyakran pusztítva a környezetet. Legyél óvatos, mert mérget, vizet vagy tüzet szivárogtathatnak.
  • Új fegyverek. Új vizes fegyverekkel söpörd le a földigilisztákat a felszínről. Vízibomba, vízágy és vízi támadás. A dinamikus víz kiüríthető új öblítéssel is, amely egy dugó. Újdonság a Stick Up, amelyet egy ellenfél kirabolására használnak, valamint egy kulcs, amely géppuskatornyok és egyéb tárgyak javítására szolgál.
  • Forgatókönyv és vidám szinkron.  A Worms Revolution Fun World két komikus legendát hozott életre. Dean Wilkinson, aki több BAFTA-díjat kapott, gondoskodott a forgatókönyvről, és Matt Berry, mint Don Keystone elbeszélője hozta életre.
  • Szint szerkesztő.A Szint szerkesztő segítségével saját többjátékos térképeket hozhatsz létre. A Festészet (szabadkézi, vonalas eszköz és kitöltési eszköz) hasonló eszközei vannak, és ötleteid szerint elkészítheted őket. Létrehozhatsz játéktérképeket bármelyik játékkörnyezetben, és kitöltheted azokat tárgyakkal. Ez vonatkozik a földigiliszták, a fizikai tárgyak és a dinamikus víz kiindulási helyzetére is. Két kamera (3D és ortogonális) segítségével először létrehozhatod az alapvető vázlatot, majd csak a részleteket. A térképeket lemezre lehet tárolni, és véletlenszerűtérkép-játékgenerátorral tölti fel őket.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Worms

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Stratégiai, Szimulátor
Játékmechanika Vontatott

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Deluxe

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 2 GB
Kód:  MVE000959
Termékszám:  88206

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15