Oldal frissítése

Worms Pinball - PC

4,0 1 értékelés
2 500 Ft

Worms Pinball - PC


Emlékszel az aranyos rózsaszín férgekre? Igen, ők azok. És új külsővel térnek vissza, régi készségekkel, találékonysággal és szüntelen összetéveszthetetlen varázslattal felvértezve. Expedícióra indultak a legreálisabb flipper asztalokhoz, amelyek valaha is lakták ezt a bolygót. Tapasztalj meg számos kalandot velük, és ne hagyd őket pácban, amikor küzdenek a Worms ™ Kung-Fu titokzatos művészetének alapjainak elsajátításáért. Merülj el feje fölött a vidámság  forgatagában, és töltsd a késő éjszakát a legkeményebb és legrózsaszínebb cowboyokkal Texas ezen oldalán. Csak a Worms™ flipper kínálja a tiszta férgek akciódús flipper szimulációját!

Főbb jellemzők

  • Reális és dinamikus fizikai szimuláció
  • A vektor alakú golyó pontosan reagál a környezetére, ami növeli az igazi játékasztal érzését + egyszerre 6 golyó játékát
  • Rendkívül pontos és rugalmas vektorgolyó és indító szimuláció
  • Maximális alkalmazkodás a valósághoz a nyomás, tehetetlenség, gyorsulás és forgatás benyomása révén
  • Egyedi fény- és visszaverődéses feldolgozás
  • Több teljes képernyős nézet
  • Döntés funkció a rendkívüli élmény érdekében
  • Egy kifinomult adattömörítési technika, amely lehetővé teszi, hogy az FMV animációk által készített több ezer képet készítsenek a scorecardon és a táblákon

A fantázia pihenhet - most jön a Worms Pinball

És tényleg. A Wors Pinball még a legkisebb részleteket sem hagyja tökéletes feldolgozás és előkészítés nélkül. Az egyes táblázatok mini-játékokat tartalmaznak a 3D LED kijelzőkön. Emellett vannak párhuzamos célzók, átlátszó rámpák, szabályozható mozgó alkatrészek, mozgó alkatrészek mozgatása, vad hanghatások és zene. Több mint 150 animált alkatrész és több ezer kép készült az FMV animációval a LED kijelzők számára. A kellemes és talán váratlan bónuszok olyan jellemzők, mint a billentés, a kombók, a golyócsapdák, a tollak és a lemezjátszók, a mentések, a mágneses mezők és számtalan egyéb extrák. A gyönyörű játékmenet, változatos akciók és kifinomult szabályok garantálják, hogy a Worms Pinball valóban minden játékos számára elfogadható legyen, még a korábbi középpontjában is.


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Worms

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, Stratégiai
Játékmechanika Vontatott

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges
Kód:  MVE000947
Termékszám:  87913

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20