Oldal frissítése

Worms Clan Wars - PC

7 700 Ft

Worms Clan Wars - PC

Egy vadonatúj, egyedülálló játék, amely kibővíti a Worms férgek népszerű kiadását, barátságos klánok jellemzik. Egyedülálló lehetőséget kapsz egy valóban hatalmas csapat létrehozására - nevezd el, készítsd el saját emblémád, emeld fel csapattársaid vezetővé és tisztekké. Vegyél részt a bajnokságban a legjobb helyek első helyéért folyó küzdelemben. Élvezd a kifinomult egyjátékos sztori módot, tele különféle fizikai kitalációkkal. Leküzdeni a veszélyesen lengő kötélhidakat. Legyél hős, és mentsd meg barátaid a halálos csapdáktól. Mindezt és még sok más hozza el a Worms Wormwood Happy Party.

Főbb jellemzők

  • Egyedülálló WormNET - játékliga és csevegő rendszer, amely lehetővé teszi számodra, hogy kapcsolatban maradj barátaiddal és ellenségeiddel
  • Mobil webalkalmazás és iOS és Android
  • A kreativitás megteremtése a Steam Workshop integrálásával - alakítsd a férgeket, hogy csak szeretnéd, és igazítsd őket a stílusodhoz
  • Többjátékos klán ligák
  • 65 fegyver és szerszám + 10 szuper új elem
  • 4 továbbfejlesztett féregosztály különleges képességekkel felvértezve
  • 5 Környezet: inkák, vikingek, feudális japán, ipari forradalom és előzmények

A Worms ™ Clan Wars minden idők legcsodálatosabb Worms ™ játéka

A Worms ™ Clan Wars valóban a legnagyobb és legjobb játék a történelemben. Mint ilyen, több férget, nagyobb térképeket, dinamikusabb vizet, több fegyvert és személyre szabható szolgáltatásokat kínál, mint valaha. Elődei fölött gyönyörű 3D-s feldolgozásban él, amely azonban nem tartja meg a valódi klasszikus 2D lényegét. Ami ez, az új fényhatások, a társasok közötti egyéb interakció lehetőségek, a csodálatos kiegészítők az egyjátékos élmény fokozásához, és mindazok, amiket mindig a féreg rajongók szeretnek. 


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Worms

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, Stratégiai, Versenyzős
Játékmechanika Vontatott

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Core 2 Duo
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 2 GB
Kód:  MVE000942
Termékszám:  87912

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10